Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig  Play-off Grubu'nda mücadele eden Çaydeğirmeni Belediyespor, dün deplasmanda Çaycumaspor ile karşı karşıya geldi. 
Sahadan 2-1 mağlup ayrılarak play-off şansını zora sokan Çaydeğirmeni Belediyespor'da  Kulüp Başkanı Savaş Göçen, Hakemlerin kötü yönetimi ve müsabakada sporcu sağlığı hiçe sayılması ve  nedeniyle takımı ligden çekildiğini açıkladı.
Çaydeğirmeni Belediyepor kulüp başkanı Savaş Göçen'in takımı ligden çekmesi İse Zonguldak Spor camiasını şok etti. 
Çaydeğirmeni Belediyespor Kulüp Başkanı Savaş Göçen'in yapmış olduğu açıklama şu şekilde:"Spor Camiasına saygı ile duyurulur: Çaydeğirmeni Belediye Spor Kulübü1980 yılında kurulmuş ve her zaman kendine Spor ahlakını ve centilmenliği ilke edinmiş Yöneticileri ve Sporcuları bünyesinde bulunduran bir Spor Kulübüdür.Kulübümüz Bazı kendini ve haddini bilmez kişilerin egolarını tatmin edeceği,üzerinde uyunlar oynayacağı,çeşitli planlar kuracağı bir Spor Kulübü değildir.
Çaydeğirmeni Belediye Spor kulübü olarak önceliğimiz hep Futbolu güzelleştirmeye çalışmak,Güzel Futbol oynamak,İzleyicilere seyir zevkini tattırıp,hoş vakit geçirmelerini sağlamak ve Spor camiasına hizmet etmek olmuştur.
Çaydeğirmeni Belediye Spor olarak Sahada alınacak her türlü sonuç kabulümüz olmuştur.Sporcularımızdan tek isteğimiz sadece centilmenlik ve son nefeslerine kadar Sahada iyi niyetle mücadele olmuştur.Sporcu kardeşlerimize ve teknik heyetimize ne kadar teşekkür etsek azdır.Bu iyi niyetlerini ve samimi mücadelelerini fair play kuralları içerisinde hep yapmışlardır.
Çaydeğirmeni Belediye Spor Yönetim Kurulu olarak Artık bazı şeyleri konuşmanın zamanı geldi geçiyor diye düşünüyoruz.
Bu güne kadar çok canımız yandı.Çok puanlarımız çalındı.Sadece sustuk.Bunlar olacaktır.Her insan hata yapabilir diye düşündük.Bu hatalar her müsabakada sık sık yaşandı.İlgili yetkilileri aradık,rica ettik.Ama maalesef bir sonuç alamadık.Ve bunların hata değil art niyetli tavırlar,art niyetli kararlar olduğu kanaatine vardık.
23.03.2022 tarihinde Çaycuma Sahasında İl Hakem Komitesi Başkanı Sayın Evren Atış ve Erol Demir’inde izlediği Çaycuma Spor – Çaydeğirmeni Belediye Spor arasında oynanan sonra bardak dolup taşmıştır.
Çaycuma Spor – Çaydeğirmeni Belediye Spor arasında oynanan müsabakada sporcu sağlığı hiçe sayılmıştır.Emek çalınmıştır.Allın teri çalınmıştır.Müsabakayı yönetenler maç başlamadan kafalarında maçı bitirmişler diye düşünüyorum.Bu müsabakada Hakem fiyaskosu yaşanmıştır.3 tane net penaltımız verilmemiştir.Takımımızın moral ve motivasyonunu bozmak için hertürlü oyunlar oynanmış,kartlar havada uçuşmuştur.Hakemlerin gözü önünde Futbolcularımız itilip kakılmış,tekmelenmiş hakem triosu seyretmekle yetinmiştir.Hakımızı gasp edenlere hakkımızı asla helal etmiyoruz.
Çaycuma ilçemize Çim Sahanın yan tarafına modern bir Sentetik Saha yapılmıştır.ilimizde 15 gündür yoğun kar yağışı nedeni ile Futbol Müsabakaları ertelenmiştir.Ve Çaycuma Çim sahası yoğun karyağışı sonrası karların erimesi ile patates tarlasına dönmüştür.Bu şartlarda bu müsabaka sentetik sahada oynanmayıp,patates tarlası gibi sahada oynanması talimatını kim verdi?Bu kararı kim aldı?Burada bir Sporcu sakatlamsa hesabını kim verecekti?Lütfen herkes yaptığı işi layıkıyla yapsın.Layıkıyla yapmayıp kafasının arka tarafında kurduğu kirli planları gerçekleştirmek için kimse bu koltukları boşa işgal etmesin.
Çaydeğirmeni Belediye Spor Yönetim Kurulu olarak ,Bu şartlarda Playof Müsabakalarına devam etmenin gereği olmadığını,Bize karşı kasıtlı tavırların ve kararların verildiği bu müsabakalarda piyon olmak istemiyor ve müsabakalardan çekildiğimizi tüm Spor Kamuoyuna Saygı ile duyuruyor,müsabakalara devam eden bütün takımlara başarılar diliyoruz. "dedi
Haber:Selçuk Koçaklı