Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü ikinci Başkanı ve iş insanı İhsan Yazıcıoğlu, Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü ikinci Başkanlık görevinin sona ermesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 
Yeni yönetimde görev almayan iş insanı Yazıcıoğlu, 3 yıl görev aldığı yönetimde  en büyük üzüntüsünün Kdz. Ereğli Belediyespor'u profesyonel lige çıkartmamak olduğunu söyledi. 
Ayrıca Yazıcıoğlu, yeni gelen yönetime başarılar dilerken, inşallah bu sezon Kdz. Ereğli Belediyespor çok istediği 3. Lige çıkar dedi. 
İş insanı İhsan Yazıcıoğlu resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:" 3 yıl önce tarafıma tevdii edilen, büyük bir heyecan ve gurur ile sürdürdüğüm Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü ikinci Başkanlık görevim sone erdi. 
En büyük üzüntüm güzel şehrimizi profesyonel lige çıkartamamış olmamızdır. Bu süre boyunca bizden desteklerini esirgemeyen Ereğli Belediyesi ve aynı zamanda kulüp başkanımız  Halil Posbıyık’a görevdeki değerli kaymakamlarımıza, siyasi parti ilçe başkanlarımıza, sevinci ve hüznü birlikte yaşadığımız her biri değerli yönetim kurulu arkadaşlarımıza, kulüp çalışanlarımıza, tüm teknik kadro ve bütün branşlardaki sporcu kardeşlerimize ve tabi ki en büyük gücümüz Genç Ereğliler Taraftar Grubuna ve tüm sporseverlere teşekkür ediyor, yeni yönetim kurulumuza başarılar diliyorum. Bu şehir asla vazgeçmeyecek.”ifadelerine yer verdi
Haber:Selçuk Koçaklı