2022-2023 sezonunda hedefe oynayacak güçlü bir kadro kurmak isteyen TFF 2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un yeni Başkanı Sabit Danış ve yönetimi, önümüzdeki günlerde maddi manevi konusunda Zonguldak ve ilçelerinde destek ziyaretinde bulunacak.
Yönetim, kırmızı-lacivertli ekibin başarısını isteyen herkesin elini taşın altına koyarak destek vermesini isteyecek. 
Zonguldak ziyareti öncesinde Başkan Sabit Danış, destek ziyaretlerine şehir dışından başladı. Şehir dışında yakın dostlarını ziyaret ederek  Zonguldak Kömürspor’a destek isteyen Başkan Sabit Danış’ın, bu ziyaretlerinden olumlu dönüş aldığı öğrenildi.
Ziyaretleri sonrasında önümüzdeki günlerde Zonguldak’a gelecek olan Başkan Sabit Danış, yönetimi ile birlikte Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan başta olmak üzere milletvekilleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, belde başkanları, Zonguldak’a büyük yatırımlar yapan Tosyalı Holding, Kolin İnşaat, Erdemir, Eren Enerji, Çates, Yurtbay Seramik, Çanakçılar, EMKO ve TAT Metal gibi büyük şirketleri ziyaret ederek maddi manevi konusunda destek isteyecek. 
Ziyaretler sonrası Zonguldak Kömürspor’un maddi destek alması halinde yönetim, teknik direktör Şenol Demir’in transferde istediği oyuncuları takıma katmak için kolları sıvayacak.
Haber: Selçuk KOÇAKLI