Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Bektaş, futbolcuların paralarını alamadıkları için baraj maçına çıkmadıkları iddiasına başka bir boyut getirdi. Ali Bektaş,  bu sebeple kamuoyunda çıkan  ‘Kozlu’da yönetim zafiyeti var’ yönünde ki söylemlerin doğru bulmadığı söyledi.  Futbolculara tek bir kuruş bir borcun bulunmadığını söyleyen Ali Bektaş, ‘her nedense pirim alamadıkları için baraj maçına çıkmayan oyuncuların şerefinden şüphe duyarım’ diyerek oyuncularına ağır ithamlarda bulundu.

“FUTBOLCULARIMI MAĞDUR ETMEDİM”

‘Kozlu Belediyespor Kulübü’nün futbolculara bir kuruş borcu yoktur’ diyerek sözlerine başlayan Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Bektaş “Futbolcuların maaşları zamanında hesaplarına yatar. Zonguldak Kömürspor ile birlikte Bölgesel Amatör Ligde böyle bir kulüp yoktur. Pirim alamadık diye sahayı terk ettiler. Uzun yıllar futbolla uğraştım. Ben futbolcularımı hiçbir zaman mağdur etmedim.  Faruk Bahadır kendine göre futbolculara ‘pirim vereceğim’ demiş. Para alacağı olsun, çok net söylüyorum ben başkanlığını bırakırım.

“PARA İÇİN TAKIMINI SATAN ADAMIN ŞEREFİNDEN ŞÜPHE DUYARIM”

Futbolcuların eline koz geçti ‘Baraj maçıdır biz yönetimden para kopartalım’ düşüncesine girdiler ve bu hareketleri yaptılar. Böyle insanların futbolculuğunu istemiyorum. Kozlu

Belediyespor’un asla ve asla yönetim zafiyeti yoktur. Bu tür topçular her takımda vardır. Zonguldak’ta vardır. Olmamış olsaydı şimdi Zonguldak Kömürspor’un şampiyonluğunu konuşuyorduk. Faruk Hoca bir şeyler konuşmak istiyormuş ne konuşacak. Faruk hoca delikanlı gibi çıksın konuşsun ben yine bırakırım başkanlığı. Baraj maçına çıkmamak isteyen futbolculara saygı duymam. Kuruşu kuruşuna tüm pirimler, maaşlar ödendi. Var mı böyle bir örnek göstersinler. 600TL için takımını satan adamın şerefinden şüphe duyarım” ifadelerini kullandı.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Bırakıyor mu?

Her fırsatta ‘asıl olan şehrin takımıdır’ diyerek Zonguldak Kömürspor’un şampiyonluğunu gönülden isteyen Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Bektaş, öyle bir şey söyledi ki, kafaları karıştırdı. Yaptığı bu söylemlerle bazı kesimler tarafın eleştirildiğini söyleyen Ali Bektaş, Zonguldak Kömürspor’un şampiyon olmasını istiyorum. Bu nedenle gerekirse Kozlu Belediyespor başkanlığını bırakır, Kömürspor yönetimine girerim’ dedi.

Bu söylemleri Ali Bektaş’ın Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanlığını bırakacak mı sorularını gündeme getirdi.