Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kilimli Belediyespor’da Kulüp Başkanı Musa Bahadır’ın istifasının ardından, TFF yaklaşık 1 hafta önce ASKF’ler kanalı ile tüm BAL takımlarına lige katılım belgelerini göndermeleri konusunda bildirimlerini yapmıştı. Ancak Kilimli Belediyespor’da şuana kadar bir gelişme yaşanmazken, lige katılıp katılmayacağı konusu ise kafalarda soru işareti bıraktı. 
Özellikle Kilimli Belediyespor’da Kulüp Başkanı Musa Bahadır’ın istifası öncesinde Teknik Adam Mustafa Göktaş ile anlaşan ve hiç ara vermeden 20’ye yakın futbolcu ile anlaşarak lige bomba gibi girmeyi hedefleyen Kilimli Belediyespor’da evdeki hesap çarşıya uymadı. 
Konu hakkında açıklama yapan teknik adam Mustafa Göktaş, “Musa Bahadır başkanım yeni sezon öncesinde hedefleri olduğunu ve bu hedefler doğrultusunda iyi kadro kurarak başarı hedeflediğini benimle paylaştı. Antrenör olarak yeni sezon öncesinde anlaşmaya varmıştık. Kendisine bana olan inancı için teşekkür ediyorum. Ancak süreç içinde yaşanan gelişmeler nedeniyle Musa başkanımız istifa etti. Musa Başkan’ın istifasının ardından kulüpten her hangi bir yetkili benimle irtibata geçmedi. Mutlaka yönetim ve belediye olarak kendilerine göre bir plan ve düşünceleri vardır. Her türlü kararlarına saygı gösteriyorum. Kilimli Belediyespor’a Bölgesel Amatör Lig’de başarılar diliyorum” dedi.