Kırmızı-lacivertli takım, 4’üncü ve son hazırlık maçında Bergama Belediyespor ile karşılaştı.

BERGAMA İLE OLAN SINAVI GEÇTİK...

Bergama Belediye Sporla oynanan hazırlık maçı Zonguldak Kömürspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 


Maçın 58'inci dakikası... Zonguldak Kömürspor'un 1-0 üstünlüğü ile geride bırakıldı

 Zonguldak Kömürspor ilk yarıda Okan Eken'in attığı gol ile Bergama Belediye Spor karşısında 1-0 önde....


Zonguldak Kömürspor, dün Altay ile yapacağı maçın iptal olmasının ardından 4’üncü sınavını bugün Bergama Belediyespor ile yaptı. Antalya kampını 6 Ocak Cuma günü noktalayacak kırmızı-lacivertli takım, 2 günlük izinin ardından Zonguldak’ta çalışmalarını sürdürecek

*******

Zonguldak Kömürspor Antalya kampında 4’üncü ve son hazırlık maçına bugün çıktı. Kırmızı-lacivertli takım 3’üncü Lig takımı Bergama Belediyespor ile kozlarını paylaştı.

Antalya’da devre arası hazırlıklarını sürdüren Zonguldak Kömürspor, 25 Aralık 2016 tarihinde başlattığı çalışmalarda sona geldi. 6 Ocak Cuma günü Antalya kampını noktalatacak kırmızı-lacivertli takımın  Altay ile dün oynayacağı hazırlık maçı iptal oldu. Planlamada bir aksilik sonucu hazırlık maçını yapamayan Zonguldak Kömürspor, bugün Antalya’daki 4’üncü ve son hazırlık maçına çıktı.

2 GÜN İZİN VERİLECEK

Zonguldak Kömürspor, bugün Bergama Belediyespor ile oynadığı maçla Antalya’daki hazırlık maçlarını sonlandırdı. Ardından 6 Ocak Cuma günü kampı noktalayacak kırmızı-lacivertli takım, 2 günlük izinin ardından, Pazartesi  kente gelerek  ikinci yarının ilk maçı olan Kocaeli Birlikspor maçına yoğunlaşacak

ANTALYA’DA BİR GALİBİYETİ VAR

Zonguldak Kömürspor, daha önceki 3 hazırlık maçında bir yenilgi, bir beraberlik ve bir galibiyet aldı. Antalya’da ilk hazırlık maçını Kocaelispor ile oynayan Zonguldak Kömürspor, rakibine 2-1 yenilmişti. 2’nci maçını Hatayspor ile yapan kırmızı-lacivertliler, mücadeleden golsüz beraberlikle ayrıldı. 3’üncü maçta Tokatspor ile karşılaşan Zonguldak Kömürspor, Okan Eken ve Sinan Uzun’un golleriyle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.