Ara vermeden derbi hazırlıklarını sürdüren Zonguldak Kömürsapor’da Teknik Direktör Cahit Terzi, oyuncularını maça hazırlıyor. Deneyimli çalıştırıcı, “Maçı kazanırsak zirveye tutunur ve puan farkını 6’ya çıkarırız. Buda bize Play-Off yolunda ilerlemememize neden olur” diyerek takımını motive ediyor.

 

**************

Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grubu’nda 8’inci haftasında Kozlu Belediyespor ile derbi oynayacak Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi, oyuncularını maça konsantre ediyor. Karşılaşmanın hedefleri doğrultusunda çok önemli olduğunu söylediği öğrenilen Terzi’nin oyuncularına maçı kazanmaları konusunda moral aşılayıcı konuşmalar yapıyor.

Derbi karşılaşması için seferber olan Terzi oyuncularıyla yaptığı toplantılarda, onlara hitaben, “Maçın kaderi sizin elinizde. Karşımızda diri ve ayağa pas yapan bir takım var. Onlarda maçı kazanmayı çok isteyecekler. Ama bu galibiyete bizim çok ihtiyacımız var. Binlerce kişi arkamızda bizden yıllardır bekledikleri profesyonel lige çıkmamız bekliyor. Bunun unutmayın ve galibiyete konsantre olun. Maçı kazanırsak zirveye tutunur ve puan farkını 6’ya çıkarırız. Buda bize Play-Off yolunda ilerlemememize neden olur” diyerek moral ve motivasyonlarını üst seviyeye çıkartmaya çalıştığı öğrenildi.

 

Kırmızı-lacivertliler Kozlu Belediyespor maçı öncesi hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. 3 puan parolasıyla hazırlanan Zonguldak Kömürspor dünkü idmanda çabukluk ve dayanıklılık idmanı gerçekleştirdi.