Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı kapsamında bisiklet turu düzenlendi. 18 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen bisiklet turu Kozlu’da başlayıp Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Fabrikası önünde son.
Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından etkinlikler devam ediyor.  Etkinliklerin ilkinde bisiklet turu düzenlendi. Kozlu ilçesinden başlayan ve Ulutan Barajı'nın ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binası önünde son bulan bisiklet turunda sporcuları Vali Yardımcısı Mehmet Türk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Hizmetleri Müdürü Erhan Yavaş, Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş ve Eğitim Sosyal Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Gencay Bilgili karşıladı. 
Ardından ise dereceye giren sporculara Vali Yardımcısı Mehmet Türk, İl Müdürü Yüksel ve diğer katılımcılar tarafından ödülleri verildi.   
 Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, törenin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir organizasyonumuzu daha tamamladık. Çok yoğun bir şekilde geçen bir haftamız. Kozlu’dan başlayıp, Ulutan Barajı ve Özel İdare ile Çaydamar’dan doğru buraya gelen bisikletçilerimizle organizasyonumuz tamamlandı. Hediyeler ve ödüller verildikten sonra programı tamamlamış olduk. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi
Haber: Selçuk KOÇAKLI