Ereğli  Beşiktaş Taraftarları Derneği geleneksel hale getirdiği kan bağış kampanyasının bu yıl 4’üncüsünü düzenledi. Kan bağışı kampanyasında 143 ünite kan bağışı toplandı.

 

**************

 

Her yıl düzenli olarak Kızılay ile ortaklaşa gerçekleştirilen kan bağış kampanyasını Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği bu yıl 4.’cüsü yaptı. Özellikle derneğe üye taraftarların ilgi gösterdiği kampanyaya bayanlarda destek verdi. Sahil bandı amfi tiyatroda gerçekleştirilen kampanya sonrasında açıklama da bulunan Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, kan bağışı kampanyasında kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiklerini söyledi. 143 Ünite kan topladıklarını kaydeden Adik “Beşiktaş taraftarları Derneği olarak bu sene 4. Sünü düzenlediğimiz geleneksel kan bağışı kampanyamızda 14

 Ünite kan topladık. Bizlere detsek veren üyelerimize, Ereğli halkına ve diğer taraftar dernekleri başkan ve üyelerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki yıllarda da sosyal sorumluluk projesi kapsamında etkinliklerimiz devam edecek “ dedi.