KALYONCU: “İNŞALLAH İKİNCİ YARI BOMBA GİBİ BİR KOZLU BELEDİYESPOR SEYRETTİRECEĞİZ”

BOMBA GİBİ GELİYORUZ


Süper Amatör ilk yarıyı tehlikeli bölgede tamamlayan Kozlu Belediyespor’da antrenörlük görevine başlayan Abdulkadir Kalyoncu ikinci yarıdaki hedefleri ve transfer çalışmalarını değerlendirdi.

 

Süper Amatör Lig’de sezona gençlerden kurulu bir kadro ile başlayan Kozlu Belediyespor, ilk yarıda beklentilerin altında kaldı. ilk yarıyı 11 puanla 9’uncu sırada tamamlayan yeşil-beyazlı takımda Erkan Sadıklar’dan boşalan antrenörlük koltuğuna Abdulkadir Kalyoncu  getirildi. Kozlu Belediye ve aynı zamanda kulüp Başkanı Kerim Yılmaz’ın maddi ve manevi desteğini alan Abdülkadir Kalyoncu, takımı tehlikeli bölgeden hızla uzaklaştırarak üst sıralara çıkmak istiyor. Bu kapsamda transfer çalışmalarını sürdüren Kalyoncu, Abdulkadir Kalyoncu ikinci yarıdaki hedefleri ve transfer çalışmalarını hakkında açıklamalarda bulundu.

 “İYİ BİR SERİ YAKALAYABİLİRSEK KENDİMİZİ YUKARIDA BULABİLİRİZ”

Kozlu Belediyespor’un yeni teknik patronu Abdulkadir Kalyoncu, ikinci yarıya iyi bir şekilde başlamak istediklerini söyleyerek, ‘’Şuan ki hedefimiz küme de kalmak. Başlangıç çok önemli. Eğer başlangıcı iyi yapabilirsek, iyi gideceğine eminim. İyi bir seri yakalarsak kendimizi yukarıda da bulabiliriz. Çünkü arada fazla bir puan farkı yok. 3 puanlı  sistemde her şey olabilir. Ama dediğim gibi ilk hedef kümede kalmak” dedi.  

“BAŞKANIMIZ TAKIMIMIZI BÖLGESEL AMATÖR LİGDE GÖRMEYİ HEDEFLİYOR”

Başkan Kerim Yılmaz’ın tam destek verdiğini ifade eden Kalyoncu, “Küme de kaldıktan sonra Başkanımız Kerim Yılmaz bir üst ligi düşünüyor. Bizlerde iyi şeyler yapacağız. İnşallah başkanımızın desteği ile Kozlu Belediyespor’u hak ettiği yere getireceğiz. Çarşamba günü ikinci yarıya başladık. Bu dördüncü idmanımız. İki gün ara vereceğiz. Salı günü tekrar başlayarak maç gününe kadar yoğun bir şekilde çalışacağız. Güzel bir ortam var” şeklinde konuştu.

“BİR SANTRAFOR ALIP TRANSFERİ BİTİRECEĞİZ”

Yeşil Beyazlı ekibin teknik direktörü Abdulkadir Kalyoncu, bir santrafor alıp transferi tamamlayacaklarını söyleyerek, ‘’Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Şuan için yaptığımız transferlerimiz aramıza katıldı. Bir tek aramıza katılmayan Hakan Ateş var. O da babasının sağlık sorunları nedeniyle katılamadı. Bir santrafor oyuncusunu da aramıza katarak transfer çalışmalarımızı tamamlayacağız. İnşallah ikinci yarı bomba gibi bir Kozlu Belediyespor seyrettireceğiz” dedi.

Emre Can BAYRAM

 
Burma, Kozlu Belediyespor’da

Kozlu Belediyespor son olarak İhsaniyespor’un, 26 yaşında ki tecrübeli kalecisi Muzaffer Burma’yı kadrosuna kattı. Burma, Cumartesi günü takımla birlikte çalışmalara başladı.

 

***Kozlu, şuana kadar Mahir Demir, Aydın Gökdemir, Hakan Ateş, Akın Başer ve Muzaffer Burma’yı transfer etti

 

 ***Kozlu, Malili stoper oyuncusu Ali’yi denemeye aldı. Son kararı Kalyoncu verecek