Şenol Demir, dünkü idmanda oyuncularını bu sözle motive etti

BRAVO SİZE

 

Konya Anadolu maçının hazırlıklarına devam Kırmızı-lacivertli takımda bozuk olan moraller düzeldi. Kendilerini toparlayan futbolcular yarı sahada ki çift kalede maça damga vurdu. Oldukça başarılı pas oranı  ile oynayan futbolcular teknik ekipten tam not aldı. Kırmızı-lacivertlilerin hocası Şenol Demir, futbolcuların her başarılı hareketi sonrası onları ‘bravo beyler’ diyerek motive etti.

**********

Zonguldak Kömürspor, Pazar günü Konya Anadolu Selçukluspor maçı hazırlıklarına  devam etti. Kırmızı-lacivertli takım, dün Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda ısınma hareketleri işe başlayan idmanın ana ve son bölümünde yarı alanda çift kale maç yaptı.  Kırmızı-lacivertli takım, bu taktik idmanda oldukça başarılı bir performans sergiledi.

KARAELMAS STADI İNLEDİ

Üst üste yaşanan kayıplarının ardından moralman çöken Zonguldak Kömürspor, Konya maçı öncesi bu durumu atlattı. Dünkü idmanda oldukça moralli ve hırslı gözüken futbolcuların bunun yansımamsını çift kale maçta gösterdi. Konya Anadolu Selçukluspor maçının taktik provasını yapan kırmızı-lacivertli takım, yarı sahada çift kale maçta oldukça istekli gözüktü. Hafta içi kulüp binasın da olsun idmanlarda olsun, futbolcularını mentel olarak Konya maçına hazırlayan Şenol Demir, futbolcularına yaptığı moral turu işe yaramış. Konya maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Kırmızı-lacivertli futbolcular, çift kale maçta oldukça iyi bir performans çizdi. Şenol hocanın gözüne girmek isteyen futbolcuların forma rekabeti ve galibiyet hırslı maçın zevkli ve bir o kadar hırslı geçmesine neden oldu. Şenol hocada her iki takımın başarılı hareketi sonrası onları ‘Bravo, aferin size, harikasınız’ gibi sözler söyleyerek motive etti.

Eren ARSLANYILMAZ

**********************************************************************************

Şenol Demir, Osman Berkay’ın sakat olması nedeniyle stoperde Serkan Küçük’e şans verecek

 

SERKAN’A ŞANS DOĞDU

Stoper Osman Berkay’ın aşil tendonun da ki sakatlığı nedeniyle tedavi altında. Sakatlığı ciddi gözüken Osman Berkay’ı, Konya maçında oynamaması kesinleşirken, Serkan Küçük’e o bölgede şans doğdu.

***********

Zonguldak Kömürspor’da son haftalarda yaşanan sakatlık can sıkıcı hale geldi. Savunmanın sağında oynayan Burak Et’in dizindeki sakatlığının nüksetmesi ve 4 hafta sahalardan uzak kalacak  olmasının yanında bir başka ciddi boyutta sakatlık yaşandı. Stoperin değişmez isimi Osman Berkay’ın aşil tendonunda  yırtık tespit edildi.  Geçtiğimiz haftada aynı bölgeden sakatlanmasına rağmen kendisini iyi hissettiği için Amed maçında oynayan Osman Berak’ın bu ısrarı sakatlığın ciddi boyuta gelmesine neden oldu. Tendonunda yırtık tespit edilen Osman Berkay İstanbul’da tedavi altında. Cuma günü kente dönecek futbolcunun durumu doktor raporunun ardından netlik kazanacak.

KUPADA 11 OYNAMIŞTI

Teknik Direktör Şenol Demir takımda yaşanan bu sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı. Burak Et’in yerini orijinal sağ bek olmadığı için Selçuk’la tamamlayan Demir, Osman Berkay’dan boşalacak göreve ise stoper Serkan Küçük’ü monte edecek. 2 sezon önce kırmızı-lacivertli formayla şampiyonluk yaşayan Serkan Küçük, kendisini Konya Anadolu Selçukluspor maçına hazırlıyor. Sezon başında Tarsus İdmanyurduspor’dan transfer edilen Serkan, ligde ilk kez onbirde sahaya çıkacak.  29 yaşındaki stoper daha önce bir defa Şanlıurfaspor ile oynanan kupa maçında ilk onbİrde çıkmış, bir de ligde Kahramanmaraşspor maçında oyuna sonradan girerek 31 dakika süre almıştı. Bu hafta formayı sırtına geçirecek olan Serkan idmanlarda oldukça istekli gözüktü.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Serkan  Küçük’e lig maçında ilk kez onbir yolu gözüktü

Serkan Küçük biri lig diğer kupa olmak üzere kırmızı-lacivertli formayı 2 kez giydi. Bu maçlarda 121 dakika süre aldı

**********************************************************************************

Zorlu maçta Balcı düdük çalacak

Merkez Hakem Kurulu (MHK)  tarafından  İzmir triosunun  atadığı Zonguldak Kömürspor-Konya Anadolu Selçukuspor maçında  B Klasman Hakemi Levent Balcı düdük çalacak.

 

************

 

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Spor Toto 2’nci Lig’de görev yapacak hakemleri açıkladı. 7’inci haftası oynanacak B Grubu’nda Zonguldak Kömürspor ile Konya Anadolu Selçukluspor kozlarını paylaşacak.  16 Ekim Pazar günü Devrek İlçe Stadı’nda Zonguldak Kömürspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maça İzmir bölgesi hakemleri atandı. İzmir triosundan hakemlerin görevlendirildiği zorlu mücadele düdük Levent Balcı’da olacak B Klasman hakemi Balcı’nın yardımcılıklarını klasman yardımcı hakemleri Tamer Okuldaş ile Kürşathan Akın yapacak. Kurul maça 4’üncü hakem olarak İsmail Uğur Göçmen’i atadı

 

Beyaz grup’ta 7’inci hafta programı ve maçları yönetecek hakemler şöyle;

15 Ekim Cumartesi

13:30-Vefa Stadı: Fatih Karagümrükspor-Pendikspor(Serkan Ergün)

16 Ekim Pazar

13:30-Maltepe Hasan Polat Stadı: Anadolu Üsküdar 1908 Spor-Amed Sportif Faaliyetler ( Ali Şansalan) 13:30-Esenyurt Necmi Kadıoğlu: Büyükçekmece Tepecikspor-Nazilli Belediyespor(Tugay Kaan Numanoğlu)

14:00-Kazım Karabekir: Erzurumspor-İstanbulspor(Yiğit Peşin)

14:00-Of İlçe: Ofspor-Kocaelibirlikspor(Burak Taşkınsoy)

14:30-Ankara Aktepe: Keçiörengücüspor-Kahramanmaraşspor(Yaşar Can Temizel)

14:30-Devrek İlçe: Zonguldak Kömürspor-Konya Anadolu Selçukluspor(Levent Balcı)

15:00-Fethiye İlçe: Fethiyespor-Hacettepespor(Yavuz Çetin)

15:00-Yeni Buca: Bucaspor-Sivas Belediyespor(Güral Uzuner)