Demir,  Kırklarelispor ve Uşakspor karşısında aldıkları  galibiyetler hakkında konuştu…
“Bu galibiyetler çok önemliydi”
TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Teknik Direktörü Şenol Demir, 29. hafta maçında  içeride 1-0 kazandıkları Kırklarelispor ve erteleme maçında deplasmanda 3-0 mağlup ettikleri Uşakspor müsabakaları hakkında açıklamalarda bulundu.    
7 hafta sonra alınan üst üste iki galibiyetle moral bulduklarını belirten Demir, özellikle Kırklarelispor maçında taraftarın takımı nasıl etkilediğini herkes yüzde yüz gördü. Bu destekte galibiyeti getirdiğini dile getirdi.  
“ÖNEMLİ AMA ZOR BİR GALİBİYETTİ”
Uşakspor karşısında zor bir galibiyet elde ettiklerini belirten Demir, “Girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz sonucunda, iyi de mücadele ile golden sonra daha iyi bir oyun oldu bizim adımıza. Devre sonunda da ikinci golü atmamız iyice rahatlattı oyunu. Önemli ama zor bir galibiyet. Uzun zamandır kendi sahasında yenilmeyen bir takım Uşakspor. Oradan 3 puanla dönmek hem moral açısından hem de lig açısından önemliydi. Galibiyetle döndüğümüz için mutluyuz.
“YENİLMEDEN GELMEMİZ LAZIM”
30. hafta maçında deplasmanda oynayacakları Pazarspor maçı hakkında da konuşan Demir, “Önümüzde bir Pazarspor maçı var. Oradan da yenilmeden gelmemiz lazım avantajı kaybetmeden. İnşallah onu da başarırız.” dedi.
“DAHA FARKLI KONUMDA OLABİLİRDİK”
Demir, “ “Aslında çocuklar öncesindeki maçlardan TECO Karacabey Belediyespor karşılaşmasında düşük oynadı. 6 maçtır deplasmanda yenilmedi bu takım. Isparta’dan beri yenilmiyor. Bunların hepsinden belki 1 puan aldık ama 3 puan alabileceğimiz maçlarda vardı. Bu maçlarda yemediğin zaman ve skoru yakaladığın zaman 3 puanı alabiliyorsun. Deplasmanlarda skoru yakaladıktan sonra yemesek belki şu an daha farklı bir noktada olabilirdik.5 gün içerisinde alınan 6 puan hem oyuncularımızı hem de yönetimimizi rahatlattı, moral oldu. İnşallah devam ettiririz.”
“TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNE HEP İHTİYAÇIMIZ VAR”
Kırklarelispor karşısında alınan galibiyette taraftarların çok önemli desteği olduğunu belirten Demir, “ “Olması gereken Zonguldak Kömürspor taraftarı Kırklarelispor karşılaşmasındaki taraftardı. Daha da fazla olması gerekirdi. Yine de baktığımız zaman iyi seyirci vardı. Seyircinin takımı nasıl etkilediğini herkes yüzde yüz gördü. Amed maçında da seyirci ile beraber kazanmaya devam edelim.”dedi
“İÇERDE PEŞ PEŞE 3 MAÇIMIZ VAR”
Öte yandan Demir, “Pazarspor maçının ardından 3 tane peş peşe müsabakamız var içeride. 3 maçta seyirci ile birlikte iyi bir periyot yakalarsak daha iyi yerlerde olacağız. Taraftarımız bizim için olmazsa olmaz. Bu çocukları desteklesinler.” ifadelerine yer verdi.
Haber: Selçuk KOÇAKLI