Zonguldakspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda Pendikspor’a 3-2 mağlup oldu. Pendikspor’a 3 puanı getiren golleri 23,59 ve 77’de  Serdar Deliktaş’tan geldi. Temsilcimiz Zonguldakspor’un gollerini ise  67’de Ercüment Eray Ataklı ve 90’da ise Atilla Yıldırım kaydetti. 
TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor, ligin 2. hafta maçında dün ligin güçlü ekiplerinden İstanbul temsilcisi Pendikspor ile karşı karşıya geldi. İstanbul Pendik İlçe Stadı’nda oynanan maçı Alim Kandemir, Osman Baruk ve Yusuf Susuz hakem üçlüsü yönetti. Hakem Alim Kandemir’in skandal kararlar verdiği maçta, defansın ve kaleci Sinan Ören’in hataları da eklenince Zonguldakspor, Pendikspor’a 3-2 mağlup oldu. 
MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI
İlk yarıda orta da geçen mücadelenin 23.dakikasında maçın hakemi Alim Kandemir skandal bir kararla penaltı verdi. Pendiksporlu Serdar Deliktaş penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Pendikspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında Pendikspor karşısında maça iyi başlayan kırmızı-lacivertli temsilcimiz, sağlı sollu ataklarla Pendikspor kalesinde beraberlik golü aradı. Maçın 54. dakikasında  Pendiksporlu Çağrı Giritlioğlu, kaleci ile karşıya karşıya kalan Zonguldaksporlu oyuncu Ercüment Eray Ataklı’ya yaptığı sert hareket sonrasında maçın hakemi Alim Kandemir direkt kırmız kartını gösterdi. Çağrı Giritlioğlu’un kırmızı kartı sonrasında Pendikspor sahada 10 kişi kaldı. Pendikpor’un 10 kişi kalması ile ataklarını daha çok sıklaştıran Zonguldaksporlu futbolcular beraberlik golü ararken maçın 59. dakikasında defansın ve kaleci Sinan Ören’in büyük hatasını affetmeyen Serdar Deliktaş muhteşem bir gole imza atarak kendisinin ve takımın 2. golüne imza attı.  10 kişi olan rakibi karşısında 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen maçı bırakmayan Zonguldaksporlu futbolcular, aradığı golü maçın 67. dakikasında buldu. Defanstan gelen uzun topu önünde yakalayan Zonguldaksporlu Ercümen Eray Ataklı iki kişi peşinde olmasına rağmen ceza sahasına kadar girdi. Plase vuruşu ile topu ağlara göndererek durumu 2-1’e getirdi.  Bu golün ardından farkı bire indiren Kırmızı-lacivertli temsilcimiz beraberlik golü için ataklarını sıklaştırdı. Pendikspor karşısında beraberlik golü ararken, maçın 77. dakikasında Zonguldakspor defansı ve kalecisi Sinan Ören’in başka bir hatası sonrasında Serdar Deliktaş kendisinin ve takımın 3. golüne imza attı. Defansın ve kaleci Sinan Ören’in iki golde de hatasına rağmen maçı bırakmayan Zonguldakspor’un ileri uçtaki oyuncuları, maçın 90. dakikasında golcü oyuncu Atılla Yıldırım’ın golü ile durumu 3-2’ye getirdi. 
Maçın 90+5’de ise Emre Kara ile golü bulan Zonguldakspor beraberlik golüne sevinirken, maçın hakemi Alim Kandemir ofsayt gerekçesiyle net golü iptal etti. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor, hakemin skandal kararları ve kırmızı-lacivertli defansın ve kaleci Sinan Ören’in hataları nedeniyle maç 3-2 sona erdi. 
HATALAR PUAN VE PUANLAR KAYBETMEMİZE NEDEN OLDU
Özellikle Akhisarspor maçında alınan 1-0’lık yenilgide Osman Paşa ve kaleci Sinan Ören’in hatası nedeniyle 3 puan giderken, Pendikspor maçında da yine defans ve kaleci Sinan Ören’in hataları nedeniyle 3 puan daha gitti. Defansın ve kaleci Sinan Ören’in hataları iki maçta puan ve puanlar kaybetmemize neden oldu.
PENDİKSKSPOR-3-2 ZONGULDAKSPOR
STAD: Pendik İlçe
HAKEMLER: Alim Kandemir (?), Osman Baruk (?), Yusuf Susuz (?)
PENDİKSPOR: Haydar (*), Doğan Can (*), Tarık Tekdal (*), Abdurrahman (*), Volkan (*) (Dk. 46 Onur Eriş ), Doğanay () (Dk. 46 Uygar *), Serdar (*), Mesut (*) (Dk. 84 Uğur Uçar ), Çağrı (), Zahit () (Dk. 57 Kerem *), Serdar Deliktaş (*) (Dk. 80 Görkem *)
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan Ören (), Selim (), Hakan (), Emre Kara (*), Sefa () (Dk. 62 Eyüp Akcan *), Ercüment (*), Aykut Emre (*) (Dk. 71 Fatih Bektaş *), Ertuğrul () (Dk. 71 Oğuzhan Matur (*), Şahinali (), Osman Paşa () (Dk. 62 Atilla Yıldırım ), Tuğrul ()
GOLLER: Dk. Pn.24-59 ve77’de Serdar Deliktaş (Pendikspor), Dk. 67 Ercüment Eray Ataklı, Dk. 90 Atilla Yıldırım (Zonguldakspor)
KIRMIZI KART: Dk. 54 Çağrı (Pendikspor)
SARI KARTLAR: Dk. 76 Abdurrahman, Dk. 77 Mesut (Pendikspor)  Dk. 23 Sinan, Dk. 76 Selim (Zonguldakspor)