Temsilcimiz Zonguldakspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta ligin  18.haftasında Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Tarsus İdman Yurduspor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. 
Teknik Direktör  Şenol Demir yönetiminde Fener sentetiktik sahada gerçekleşen  antrenmanda kırmızı-lacivertli futbolcular  koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Çabukluk hareketleriyle devam eden antrenman yan top çalışması ve yarı sahada yapılan çift kale maçla günü tamamladı. 
17 puanla 16. sırada yer alan Zonguldakspor’un Pazar günü 18 puanla 15. Sırada yer alan Tarsus İdman Yurduspor ile karşılaşacak. Her iki takımda ligde zor günler geçirirken, Zonguldakspor’un kendi saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak sahadan mutlaka ama mutlak  galibiyet ile ayrılmak zorunda.
Özellikle bu maçta alınacak yenilgi ve beraberlik ise kırmızı-lacivertli ekibin kırmızıda kalmasını sağlayabilir. 
Tarsus İdman Yurduspor maçında futbolculara çok iş düşecekken, 12. Adamında diğer maçlara nazaran tribünleri tıklım tıklım doldurarak takıma güç vermesi bekleniyor.  
Zonguldakspor’un bu zor günlerinde taraftarlar olmak üzere, tüm siyasiler, bürokratların , iş adamlarının, sivil toplum kuruluşları ve Zonguldaklıların tribünlerde yerini alarak takımını desteklemesi bekleniyor.