Asmaspor ile oynanan baraj maçını kazanarak önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Ligde ki yerini ayırtan Kozlu Belediyespor’da Faruk Bahadır’ın akıbeti merak konusu… Yeşil-beyazlı takımda baraj maçı öncesi gelişen olaylar nedeniyle Kulüp Başkanı Ali Bektaş tarafından sert bir üslupla eleştirilen Faruk Bahadır ile yola devam edilip edilmeyeceği tartışma konusu olmuştu.  Geçtiğimiz günlerde Televizyon programına konuk olarak  ‘Faruk Bahadır, futbolculara yönetimin bilgisi dışında pirim sözü verdi. Alacağı para olsun ben başkanlığı bırakırım” diyen Kulüp Başkanı Ali Bektaş, bu söylemleriyle Bahadır’ı kafasında bitirdiğini gösterdi. Bektaş ile Bahadır arasında esen soğuk rüzgarlar nedeniyle, yönetim alternatif isim aradığı öğrenildi.

BÜLENT ÖZTÜRK GÜNDEME GELDİ

Faruk Bahadır’ın devam edip etmeyeceği merak konusu olurken, kulislerde isimler dolaşmaya başlandı. Bazı kesim, yeni sezon öncesi tanıdık bir isimle devam edilmesi gerektiğini savunarak ortaya Bülent Öztürk ismini attı. Yeşil-beyazlı takımda yeni dünden takımın eski çalıştırıcısı Bülent Öztürk oldu. Geçtiğimiz sezon Erdemirspor ile anlaşan ancak devre arsında istifa eden 39 yaşındaki genç çalıştırıcı, yeşil-beyazlı takıma tekrar geri döneceği sanılıyor.

Eren ARSLANYILMAZ

Kulüp Başkanı Ali Bektaş’ın sert eleştirilerine maruz kaldıktan sonra geleceği tartışılan Faruk Bahadır’ın akıbeti merak konusu olurken, olası bir yol ayrımı durumda kulislerde 39 yaşındaki genç çalıştırıcı Bülent Öztürk’ün ismi dolaşıyor.