Kaptan Mert Caymaz, Kahramanmaraşspor’a karşı iyi oynadıkları ve kaybedilen 2 puanın yanında 1 puanında teselli olduğunu söyledi.

Büyük takımlara karşı her zaman iyi oynadıklarını söyleyen, Caymaz” Amedespor’un da şampiyonluk hedefi var. 2-0 mağlup olmamıza rağmen biz orada ki maçta da çok iyi oynamıştık. Hatta onlardan çok daha iyi oynamıştık. Pozisyonda bulmuştuk. Değerlendiremediğimiz için kaybetmiştik. Biz böyle büyük maçları iyi oynuyoruz. Şampiyonluğu hedefleyen bir takım oldukları için biraz daha üzerimize gelecekler. Bizde bunları avantaja çevirebiliriz ”dedi.

“Kahramanmaraşspor’dan iyi bir puan aldık”

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, Kahramanmaraşspor’dan iyi bir puan aldıklarını ifade ederek, “Dediğimiz gibi maçlar zor geçiyor. Bu hafta Kahramanmaraşspor’la çok önemli bir maç oynadık. Gerçekten onlar da can çekişiyor. Bence kaybettiğimiz 2 puanın yanında gerçekten iyi bir puan aldık. Sonuçta onları da yanaştırmadık yanımıza.”

“Baskıyı avantaja çevirebiliriz”

Amedspor’un şampiyonluğu hedefleyen bir takım olduğu için baskılı oynayacağını söyleyen Caymaz” Amedespor’un da şampiyonluk hedefi var. 2-0 mağlup olmamıza rağmen biz orada ki maçta da çok iyi oynamıştık. Hatta onlardan çok daha iyi oynamıştık. Pozisyonda bulmuştuk. Değerlendiremediğimiz için kaybetmiştik. Biz böyle büyük maçları iyi oynuyoruz. Mesela içeride ki İstanbulspor maçı, çok iyi oynadık ama 1-0 mağlup olduk. Bu maçları iyi oynuyoruz. Hiçbir sıkıntım korkum yok. İnşallah iyi bir netice alacağız. Orta da bir maç olacak. Şampiyonluğu hedefleyen bir takım oldukları için biraz daha üzerimize gelecekler. Bizde bunları avantaja çevirebiliriz ”dedi.

Emre Can BAYRAM