Zonguldak Kömürspor’un Teknik Direktörü Cahit Terzi derbi maça sayılı günler kala oyuncularının dikkatini çekerek onları zorlu maça hazırlıyor.  Deneyimli çalıştırıcı,

‘Lidere yakışır gibi oynayın’ sözleriyle öğrencilerini zorlu maça motive ediyor.

 

************

 

Zonguldak’ın merakla beklediği derbi maçına sayılı günler kaldı. 8 Aralık Pazar günü oynanacak zorlu karşılaşmaya 3 gün kala Zonguldak Kömürspor cephesinde keyifler yerinde. Zorlu 90 dakikaya moralli bir şekilde hazırlanan Kırmızı-lacivertlilerde, teknik direktör Cahit Terzi, motivasyon turlarına devam ediyor.

Zonguldak Kömürspor, dün Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptığı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Hafta sonu derbide Kilimli Belediyespor ile karşılaşacak kırmızı-lacivertlilerde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken Teknik Direktör Cahit Terzi, oyuncularını zorlu maça motive ediyor. Deneyimli çalıştırıcı hafta başından beri yakından ilgilendiği öğrencilerine karşılaşmanın önemi hakkında konuşmalar yaparken, olardan lider gibi oynamalarını istediği öğrenildi. Hem Kulüp binasında olsun hem de antrenmanlarda olsun, yapılan toplantılarda oyuncularını bu sözle motive eden Cahit Terzi, “ Kilimli Belediyespor ile oynayacağımız derbi kesinlikle kazanmamız gereken bir karşılaşma. Oyuncularıma Kilimli Belediyespor karşısında nasıl oynamaları gerektiği konusunda ikazlarda bulundum. Onlardan bir liderin nasıl oynaması gerekiyorsa öle oynamalarını istedim. Oyuncularıma güvenim sonsuz. Bu maçı da kayıpsız atlatarak, liderliğimizi sürdüreceğiz. 12’nci gücümüz bizi yalnız bırakmasın. Bizi desteklesin. Taraftarımıza göze hoş gelen bir futbolla galibiyet armağan etmek istiyoruz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Terzi’nin planı ve onbiri hazır

 

Zonguldak Kömürspor’un hocası Cahit Terzi, Kilimli Belediyespor’u devirecek imha planını hazırladı. Terzi, takımının dün yaptığı taktik idmanında nasıl bir oyun planı ve nasıl bir ilk onbirle sahaya çıkacağını kafasında belirledi. Eksik oyuncusunun bulunması nedeniyle rekabetin üst seviyeye çıktığı takımda kırmızı-lacivertli çalıştırıcı Kilimli’yi bu sezon iç saha maçlarında uyguladığı oyun planı olan kanat organizasyonlarıyla vuracak. Nitekim dünkü çift kale maçta bu oyun planına uygun bir onbir sahaya süren Terzi, Hüseyin Tunç ve Suat’ı as kadroda oynattı. Kilimli Belediyespor’un provası şeklinde geçen çift kale maçta kalede Ahmet Arat’a görev veren Terzi, savunmada değişiklik yapmadı ve Burak, Ferhat, Serkan Burçin dörtlüsünü oynattı. Orta alanda ise Mert, Kenan, Hüseyin Yılmaz’a şans veren Terzi ileride Eren’e görev verdi.