Bu yıl ilk kez sahnelenen Özel Sporcular Ligi’nde hafta sonu büyük bir heyecan yaşanacak. Ligde ilimizi temsil eden Zonguldak Özel Sporcular, şampiyonluk maçında Kocaeli Yenidoğan Özel Sporcuları konuk edecek. 23 Kasım Cumartesi günü Karaelmas Stadı’nda oynanacak maç TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

 

 

**********

 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği ve  Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen "Özel Sporcular Deplasmanlı Futbol Ligi" bu hafta sonu oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Yıl boyu büyük çekişmelere sahne olan karşılaşmalar da heyecan son haftaya kadar taşındı. Ligde ilimizi temsil eden Zonguldak Özel Sporcular Kulübü, son maça kadar şampiyonluk yarışının içinde bulundu.

Son haftaya girerken 36 puanla liderliğini sürdüren Kocaeli Yenidoğan Özel Sporcular Kulübü, 34 puanla yarışı takip eden Zonguldak Özel Sporcular Kulübü'ne misafir olacak.

TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak ve ligin şampiyonunun belirleyecek karşılaşma 23 Kasım 2013 Cumartesi günü Karaelmas Stadı'nda 10.30'da  başlayacak.

Taraftara çağrı

Zonguldak Özel Sporcular Kulübü Antrenörü Barış Işık, şampiyonluk maçında Zonguldak halkının yanlarında görmek istediklerini belirtti. Böylesine önemli bir organizasyondan böylesine özel sporcuların heyecanına ortakla olunması gerektiğini söyleyen Barış Işık, “Yıl boyunca dostane bir mücadele örneği sergiledik. Ve yüzdük yüzdük sonuna geldik. Zonguldak halkının bu sporcuları böylesine önemli bir günde yalnız bırakmalarını arzuluyorum. Taraftarların desteğiyle şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.