Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Çaycumaspor’da  Futbol Akademisi Altyapı Koordinatörü Suat Kerçin, Çaycumaspor’u bir futbol okulundan daha fazlası yapmaya devam ederken geçtiğimiz günlerde sporcuları ile birlikte kulübün önüne Ayakkabı (Krampon) Kumbarası kurarak,  Dayanışma ve yardımlaşmayı güçlendirme  adına ‘’Giymiyorsan Giydir’’ kampanyası başlatmıştı.

Bu kapsamda  ‘’Giymiyorsan Giydir’’ kampanyasına katılan Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Av. Özer İncegül, Çaycumaspor'a 12 çift halısaha Krampon desteğinde bulundu. İncegü, 12 çift halısaha  Kramponlarını Suat Kerçin'e teslim etti. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çaycumaspor Futbol Akademisi Altyapı Koordinatörü Suat Kerçin, "Çaycuma Spor Futbol Akademisi olarak Bir futbol okulundan daha fazlası olmaya, sınırları zorlamaya devam ediyoruz. GİYMİYORSAN GİYDİR kampanyamız için,bizim çocukların kumbarasına haber alır almaz hemen 12 çift halısaha kramponu yardımında bulunan , değerli dostum, Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Av.Özer Incegül ‘e teşekkür ederim. 
Çocuklar spor yapar, futbolu öğrenir, arkadaşlık kurar.  Bunların yanında dayanışma ve yardımlaşmayı da güçlendirirsek NE MUTLU BİZLERE"ifadelerine yer verdi.