Deplasmanlı Süper ekşilerinden Çaycumaspor’un bünyesinde faaliyet gösteren Çaycumaspor Futbol Akademisi’nde çocukların gelişimi için çalışmalar devam ediyor. Çaycumaspor Futbol Akademisi Altyapı Koordinatörü Suat Kerçin’in de yer aldığı Çaycumaspor Futbol Akademisi’nde son olarak tesiste bir sınıf oluşturularak çocukların ve gençlerin futbolun yanı sıra birçok konuda eğitim almaları hedefleniyor. Bu doğrultuda Altyapı Antrenörleri Caner Kır, Yücel Korkmaz ve Suat Kerçin Çaycuma Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş’ı ziyaret etti. Olumlu geçen görüşmenin ardından Müdür İsmail Baş, oluşturulan sınıf için sıra ve tahta yardımında bulunacağını belirtti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Çaycumaspor Futbol Akademisi Altyapı Koordinatörü Suat Kerçin, “Tesisimizde çocuklarımız için yenileme çalışması yaptık. Orada çocukların ders ve kurs görebileceği bir sınıf oluşturduk. Çocuklar için Halk Eğitimi Merkezi ile bir araya gelip, diyalog içine girip, afet, hijyen ve İngilizce gibi kurs vermek istiyoruz. Çocuklar sadece antrenman için değil ders yapabilecekleri, kurs görebilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri bir yer haline getirmek istiyoruz.” dedi.
Kerçin ziyaret ile ilgili ise; “Çaycumaspor tesislerimize, 7-17 yaş sporcularımızın çeşitli kurslar görebilecekleri, ayrıca boş zamanlarında ders yapabilecekleri bir sınıf oluşturmamız konusunda değerli önerilerini aldığımız, bizlere yardımcı olan Çaycuma Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Baş müdürümüze Çaycuma Spor Futbol Akademisi ailesi adına teşekkür ederiz. Büyüyen ve değişen Çaycumamıza, yakışır bir Çaycumaspor için...” ifadelerine yer verdi.