3’üncü Ligin yeni takımı Zonguldak Kömürspor’da gündem transfer… Kırmızı-lacivertli takım bu kapsamda transfer etmek istediği oyuncularla temaslarını sürdürüyor. Teknik Direktör Cahit Terzi’nin yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda Zonguldak Kömürspor, forvet bölgesi için girişimlere hız verdi.

Zonguldak Kömürspor, Bölgesel Amatör Ligin devre arasında transfer etmek istediği ancak, yaşanan gelişmeler nedeniyle kadroya katamadığı forvet Cenk Sarıtaş için tekrar devreye girdi.  O dönem Bölgesel Amatör Lig’de Çiğili Belediyespor forması giyen ve 14 maçta 7 gol atarak dikkat çeken oyuncu için bir çok profesyonel takıma da devre girmişti.  Kırmızı-lacivertlilerin ısrarla istediği 25 yaşındaki forvet, devre arasında  kendine en cazip teklifi kabul ederek 3’üncü Lig takımı Kahramanmaraş Belediyespor’un yolunu tutmuştu.

CENK  İLE TEMASA GEÇİLDİ

Yeni takımı ile fazla forma şansı bulamayan genç oyuncu için Zonguldak Kömürspor’un tekrar nabız yokladığı öğrenildi. Zonguldak Kömürspor’un oyuncu ile temasa geçtiği ve olumlu yanıt alınması halinde Kahramanmaraş kulübünün kapısın çalınacağı gelen bilgiler arasında.

FENERBAHÇE’DE FUTBOLA BAŞLADI

Futbola 2001 yılında Fenerbahçe altyapısında başlayan forvet, sarı-lacivertli takımda 6 yıl forma giydi. Ardından Süper Lig kulübü Sivasspor’un altyapısına geçen Cenk, sırasıyla Anadolu Üsküdar, Maltepespor, Belediye Bingölspor, Sivas 4 Eylül Belediyespor, Derincespor, Çiğili Belediyespor ve son olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da forma giydi.

151 MAÇA ÇIKTI

Kahramanmaraş ile 2015 mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunan Cenk Sarıtaş, Bölgesel Amatör Lig, 3’üncü Lig ve A2 Ligleri’nde toplam 151 maça çıktı. 25 yaşındaki forvet, çıktığı bu maçlarda toplam 20 kez gol sevinci yaşadı.

Eren ARSLANYILMAZ

Zonguldak Kömürspor, Cenk Sarıtaş’ı tekrar gündemine aldı

Genç forvetin Kahramanmaraş ile 2015 mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunuyor

KÜNYESİ

Ad: Cenk

Soyadı: Sarıtaş

Kulübü: Kahramanmaraş BBSK

Mevki: Forvet

Yaş: 25

Oynadığı takımlar: Fenerbahçe, Sivas, Anadolu Üsküdar, Maltepe, Belediye Bingol, Sivas 4 Eylül, Derince, Çiğili Belediye