Geçen sezon TFF 1. Lig’den 2. Lig’e düşen ve bu sezon ise Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Bursaspor’dan ayrılacağı iddia edilen Zonguldaklı Enver Cenk Şahin, yeniden Yeşil Beyazlı takımla yola devam kararı aldı.  
Bursaspor ile yola devam kararı alan Zonguldaklı Enver Cenk Şahin'in bugün saat 18:00’da yapılacak olan sezonun ilk idmanında  takımla birlikte çalışmalara başlayacak.  
Ayrıca  Zonguldaklı Enver Cenk Şahin, bir çok Süper Lig takımları olmak üzere TFF 1. Lig ve 2. Lig takımlarından da teklif almasına rağmen, bu teklifleri ise geri çevirdiği de aldığımız bilgiler arasında. 
ENVER CENK ŞAHİN KİMDİR
27 yaşındaki Zonguldaklı futbolcu Enver Cenk Şahin, kariyerinde Zonguldak Kömürspor, İstanbul BB U21, Başakşehir, St. Pauli, FC Ingolstadt, Kayserispor, Gaziantep FK ve Bursaspor’da forma giydi.  
Tecrübeli sağ kanat oyuncusu Enver Cenk Şahin, Süper Lig’de 80 maç, 2 gol,  2. Lig Bundesliga’de 65 maç, 6 gol, TFF 1. Lig’de 35 maç 3 gol,  Türkiye Kupası 20 maç, 1 gol, DFB-Pokal 5 maç ve Relegation 2. Bundesliga ise 1 maç forma giydi.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI