Zonguldakspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, yarın oynanacak olan Şanlıurfaspor maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Dalcı ayrıca, Hekimoğlu Trabzon karşısında alınan yenilginin hakem yüzünden olduğuna vurgu yaparak, ‘’ İyi oynadık ama bir hakem faciası vardı. Verdiği penaltı evlere şenlik. Bizim iki penaltımız vardı. Biri kırmızı kart penaltısı. Adam dönüp bakmadı bile. Verdiği kararlar maalesef maçın önüne geçti’ ’ifadesine yer verdi.  

HAKEM TAM BİR FACİAYDI

Hekimoğlu Trabzon karşılaşmasını değerlendiren Dalcı, “İyi oynadık ama bir hakem faciası vardı. Verdiği penaltı evlere şenlik. Bizim iki penaltımız vardı. Biri kırmızı kart penaltısı. Adam dönüp bakmadı bile. Verdiği kararlar maalesef maçın önüne geçti. İlk yarıda iki takımda maça ortaktı. İki oyuncumuz sakatlandı. Ali Fırat’la, Serbay. Bütün dengeler alt üst oldu. İkinci gole kadar her şey dengeli gidiyordu. Skor olarak baktığımızda belki 3-0 ama oyun olarak o şekilde değil.” dedi.

EN KÖTÜ 7-8 PUAN ALMAMIZ GEREK

Gelecek haftaların kritik olduğuna dikkat çeken Dalcı, “Bundan sonra önümüzde 4 maç var. Bu 4 maçtan en kötü ihtimalle 7-8 puan almamız gerekiyor. Çünkü ciddi rakiplerimizde olacak. Bunun bilincindeyiz. Şanlıurfaspor maçı bizim için hayati önem taşıyor. Ne olursa olsun bu maçtan mutlak ve mutlak galibiyetle çıkmak istiyoruz.  Bu takımın ligde kalıcı olması gerekiyor. Hedefimiz de ligde kalmak. Dolayısıyla 4 maç bizim için belirleyici olacak. Bizde buna göre hazırlanıyor” şeklinde konuştu. 

HAZIR OYUNCU ALMAK ZOR

Ara transfer döneminin başlayacağı tarihin açıklanmasının ardından konu ile ilgili konuşan Mustafa Dalcı, “Kulübün o dönemki şartları ne olur bilemiyoruz. Transfer yasağı gelir mi gelmez mi, bilemiyoruz. Yasak gelmese bile ekonomik olarak İnegölspor gibi, Hacettepespor gibi, Çorumspor gibi, devre arası 50 liraya alacağın oyuncuları 100 liraya alırsın. Hazır oyuncu almak zorundasın. Boştan olan oyuncunun zaten faydası olmaz. Ekonomik nedenlerden dolayı fazla oyuncu alabileceğimizi düşünmüyorum. Mevcut kadro ile devam ederiz” ifadelerine yer verdi. 

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM

Dalcı, futbolcularına olan güvenini vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi:  “Ben bugün ki kadroya ciddi anlamda güveniyorum. Yakaladığımız pozisyonları gole çeviremiyoruz sadece. Çevirmiş olsaydık 14-15 puanımız vardı. Takımımdan memnunum. Skor üretmekte sıkıntı yaşıyoruz. Rakip takım müsabaka boyunca 4 pozisyon buldu, 3’ünü attı. Biz 5 pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Aradaki fark bu. Her maç bu şekilde. Puan alamadığımız zaman buralarda kalıyoruz. Oyuncularımda bunun bilincinde. Yarın ki maçta çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum.”