Serkan Bankoğlu, Zonguldak Belediyespor galibiyetinden sonra gözünü İhsaniyespor’a dikti

ÇIKIŞIMIZ DEVAM EDECEK

Zonguldak Belediyespor’u yenerek ilk galibiyetini alan Çaycumaspor, çıkışını sürdürmek istiyor. Lacivert-sarılı takımın patronu Serkan Bankoğlu, Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları İhsaniyespor’u yenerek bu hedefi tutturmanın amacında.

*****************

 

Süper Amatör Ligin 3’üncü haftasında Zonguldak Belediyespor’u yenerek, 3 puanla tanışan Çaycumaspor, bu galibiyeti İhsaniyespor maçında taçlandırmak istiyor. Çıkışı sürdürmenin peşinde olan lacivert-sarılı takım, İhsaniyespor maçı hazırlıkların ı kendi tesislerinde sürdürüyor.

“MAÇA CİDDİYETLE HAZIRLANIYORUZ”

Geçtiğimiz hafta Zonguldak Belediyespor’u yenerek puanını 4 yapan Çaycumaspor, üst sıralara tırmanışa geçti. Bu hafta da İhsaniyespor’u yenerek seri yapmak isteyen Lacivert-sarılı takımda Antrenör Serkan Bankoğlu maçın beklenildiği gibi kolay olmayacağını düşünüyor. Bu haftaki rakibi İhsaniyespor’un puansız olmasının hiçbir şey ifade etmediğini söyleyen Bankoğlu, “Rakibimizi küçümseme gibi bir durumumuz yok. Bu lig enteresan bir Lig. Her takım her takımı yenebilir. Biz maça ciddiyetle hazırlanıyoruz. Zor bir maç olacağını düşünüyorum. Hedefimiz kazanmak. Maçı galip kapatarak hem çıkışımızı sürdürmek hem de üst sıralara tırmanışa geçmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“GÜVEN VE SABIR GEREK”

Takıma güvenilmesi ve sabırlı olunması gerektiğini söyleyen Bankoğlu, “Kulüp başkanımız Serem Mantarlı bizim arkamızda. Bize güveniyor. Bu güveni ilçeden de bekliyoruz. İyi işler yapacağımıza inanıyorum. Sabırlı olunması gerektiğiniz düşünüyorum” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ