Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in büyük uğraşları sonucunda Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın onayı ile bölgesinde bulunan eski Yurtkur İl Müdürlüğüne Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapılacağının müjdesini verdi. 
Bölgesine yapılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını  belirten Muhtarı Okan Girgin, Zonguldak Belediye Meclisinin onayı sonrasında Yurtkur İl Müdürlüğü binası  yıkılacağını ve yıkılması sonrasında ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihale yapılacağını ve yapılacak olan ihale sonrasında ise ihaleyi alacak olan firma tarafından çalışmaların hemen başlayacağını söyledi. 
Ayrıca Muhtar Girgin, Çınartepe Mahallesine Yarı Olimpik Yüzme Havuzu sonrasında Üzülmez Ortaokulu’nun olduğu bölgeye de  kapalı spor salonu yapılması için Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ile sürekli fikir alışverişinde bulunduğunu da belirtti.   
Öte yandan Muhtar Girgin, bölgesine yapılacak olan Olimpik Yüzme Havuzu projesin de Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
Haber: Selçuk KOÇAKLI