Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi  Muhammet Cüntay, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 30. hafta erteleme maçında kümede kalma adına deplasmanda Rize temsilcisi Pazarspor ile oynanan ve 2-2 berabere biten müsabaka hakkında açıklamada bulundu. 

Deplasmanda alınan 1 puan sonrasında Pazarspor ile 3 puanlık farkı koruduklarını, Akhisarspor ve 1922 Konyaspor ile olan puan farkını ise 6'ya çıkardıklarını belirten Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Cüntay, "Gergin ve baskı altında oynanan Pazarspor müsabakasında geri adım atmadan madenci ruhuyla mücadele eden ve 1 puan alan tüm ekibimizi kutluyorum."ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Cüntay, Zonguldak Kömürspor'un 35. Hafta maçında deplasmanda 1922 Konyaspor ile oynayacağı müsabakada da oyuncuların gerekeni yapacağından emin olduğunu söyledi. 

Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi  Muhammet Cüntay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:"
Senenin son maçlarını oynadığımız ligde grupta direk rakibimiz olan Rize Pazarspor deplasmanında çıktığımız kritik ve gergin müsabakada 2-2 berabere kalarak puan aldık. Pazarspor ile olan 3 puan farkı koruduk, Akhisarspor ve1922 Konyasppr ile olan puan farkımızı 6'ya çıkarttık.Özellikle gergin ve baskı altında oynanan maçta geri adım atmadan madenci ruhuyla mücadele eden tüm ekibimizi kutluyorum. Kadromuz dar ve genç olabilir ama bu ekip her ortamda, her şehir de aslanlar gibi mücadele eder ve o staddan alnının akıyla çıkar. Şimdi yine çok önemli bir deplasmana gidip 1922 Konyaspor ile oynayacak olan oyuncularımızın gerekeni yapacağına eminiz.Zonguldak Kömüspor ile alakalı hesap yapmayın demiştik!"ifadelerine yer verdi
Haber:Selçuk Koçaklı