MHP İl Başkanı ve Zonguldak Güreş İl Temsilcisi Varol Demirköşe , Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde bulunan Dağ Köy Güreş Alanı’na her spor branşının her zaman kullanabileceği bir spor merkezine dönüşmesine karar verildiğini söyledi.  
Konu hakkında önemli açıklamalarda bulunan MHP Zonguldak İl Başkanı Zonguldak Güreş İl Temsilcisi Varol Demirköşe “Zonguldak'a ziyarete gelerek projeler ve yatırımlar hakkında bilgilendirme yapan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na Dağ Köy Güreş Alanı’nın senede bir kez yağlı güreş için kullanıldığını diğer zamanlarda ise atıl durumda boş tutulduğunu, senenin her günü her spor branşının faydalanabileceği bir spor tesisi olarak değerlendirilmesinin hem ilimize hem spor camiamıza fayda sağlayacağını bildirmiştik.
Sayın Bakanımızın teklifimize desteği ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Hakan Yüksel, Dağ Köy Güreş Alanı’nın, her spor branşının her zaman kullanabileceği bir spor merkezine dönüşmesi yönünde çalışmaların başladığını belirtmiştir. Bu hizmetin gerçekleşmesine katkı sağlayacak olan herkese teşekkür ediyoruz.’’ifadelerine yer verdi