TFF 2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un  5 Haziran Pazar günü saat 13:00’da TSO’da yapılacak olan kongrede başkan olacak olan Romanya’da ki Türk iş insanı olan Zonguldaklı Sabit Danış, iş insanı Erim Zeki Berberoğlu ile birlikte destek ziyaretlerine devam ediyor.  
Sabit Danış, ilk ziyaretini dün Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a yaptıktan sonra bugünde Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Demir’e yaptı.  
Ziyarette Sabit Danış, Başkan Metin Demir’e Zonguldak Kömürspor’da ki hedeflerinin büyük olduğunu ve özellikle bu sezon güçlü bir takım kurarak şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratmak istediklerini söyledi. 
Danış, bunun içinde TSO olmak üzere Zonguldak’ın önde gelen isimlerinin ve şirketlerinin de maddi manevi konusunda desteğine ihtiyacımız var.
Birlik beraberlik içerisinde olursak Zonguldak Kömürspor’u bu sezon istediği bir üst lige çıkarmış oluruz ifadelerine yer verdi.  
Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren TSO  Başkanı Metin Demir ise Sabit Danış’a Zonguldak Kömürspor başkanlığının şimdiden hayırlı olmasını temennisinde bulunurken, TSO olarak Zonguldak Kömürspor’un her zaman yanında olduklarını söyledi. 
Ayrıca Sabit Danış ve  Erim Zeki Berberoğlu’nu TSO ziyaretinde İyi Parti Zonguldak Belediye Meclis üyesi ve TSO Meclis üyesi Vahdettin Velioğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Öztürk’te yer aldı.  
Yapılan ziyaretin ardından TSO  Başkanı Metin Demir, Sabit Danış’a reçel,bal gibi yöresel ürenler hediye etti.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI