TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da Kulüp Başkanı Sabit Danış ile Zonguldak Sanayici ve İş insanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı (ZONSİAD) ve Zonguldak Gençlerbirliğispor Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu İstanbula'da bir araya geldi. 

Zirvede Nejdet Tıskaoğlu, Zonguldak Kömürspor'un ilin en üst kimliği olduğunu ve Zonguldaklıyım diyen herkesin kulübe sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış, Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu'nun ilin çok değerli evlâdı olarak kulübe önemli destek verdiğini söyledi. 

Danış, yeni sezon için Başkan Tıskaoğlu'nun kulübe reklam ve kombine vip bilet desteği verdiğini açıkladı. 

Başkan Danış, " Tıskaoğlu bizim Kilim Bölüm  ve Çaycuma'nın yetiştirdiği sanayici iş adamı kardeşimiz. Eve dönüş projesiyle Istanbul'da ki fabrikasını Perşembe beldemizdeki OSB'ye taşıdı. 250-300 Zonguldak evladına ekmek veriyor. Yeni bir fabrika da yapıyor. Başka sanayicilerinde Zonguldak'a gelmesi için lobi yapıyor. Zonguldak Kömürspor'umuza da önemli maddi manevi destek sağlıyor. Elcap  Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Kulübü bizim alt yapımız olarak çalışacak. Sayın Tıskaoğlu'nun hediye ettiği Elcap Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Kulübü formasını gururla taşıyacağım. Destelerinden ötürü sayın Tıskaoğlu'na Zonguldakspor camiası adına yürekten teşekkür ediyorum" dedi. 

ZONSİAD,  Elcab Kablo, Elcap Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, "Başkan Danış'ın kamuoyuna verdiği güven ve hedefler bizleri inanılmaz heyecanlandırdı. Zonguldaklı olan herkes bu kulübe gücü kadar destek olmalı. Önemli bir görüşme yaptık. Görüşmelerimiz ve desteğimiz sürecek" dedi.

Zirve de Kömürspor'un tesisler başta olmak üzere, tüm eksikliklerinin giderilmesi  konusunda ikilinin önümüzdeki günlerde de bir araya geleceği öğrenildi.