Tecrübeli teknik direktör Şenol Demir göreve gelir gelmez ilk olarak adaletli forma dağıtımı ile başladı. Ardından ise takım savunmasına el attı. Bunu çözen Demir, daha sonra ise hücum zenginliğini arttıran ve sonuç almaya başlayan bir takım yarattı. Sonuç 4 maçta 10 puan. 
 TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta  ligin başında olunmasına rağmen bir çok takım hoca değişikliğine giderken, bu en büyük verimi ise Zonguldakspor aldı.  Kırmızı- Lacivertli temsilcimiz, Şenol Demir yönetiminde 4 maçta  3 galibiyet 1 beraberlik alarak 10 puan topladı.  
2021-2022  sezonuna 19 takımla başlanan Beyaz Grup’ta Zonguldakspor, Tarsus İdman Yurduspor ve Uşakspor gibi bazı takımlarda hoca değişikliğine giderken, bu değişikliğin en büyük verimini ise hiç kuşkusuz teknik direktör Şenol Demir aldı.  
Ligin başında alınan 3 maçta 3 yenilgi sonrasında büyük eleştirile maruz kalan teknik direktör Cafer Aydın, yönetim tarafından görevine son verilmişti.  Ayrıca teknik direktör Cafer Aydın gibi kötü bir formansa ortaya koyan futbolcularda eleştirileri oklarından nasibini almıştı.  Ancak Teknik Direktör Şenol Demir’in gelmesi ile birlikte futbolcularda yükselişe geçti.
Tecrübeli teknik direktör Şenol Demir göreve gelir gelmez ilk olarak adaletli forma dağıtımı ile başladı. Ardından ise takım savunmasına el attı. Bunu çözen Demir, daha sonra ise hücum zenginliğini arttıran ve sonuç almaya başlayan bir takım yarattı. 
Demir Zonguldakspor’da  kaybolan güven ortamını yeniden sağlarken, takımın bu sorununu da çözüme kavuşturmuş oldu. Kısa sürede futbolcularına bu güveni aşılayan Demir, 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik aldırarak çıkışa geçirdi.
Alınan üst üste galibiyetler ise Zonguldaklıların, yönetimin ve camianın moralini yükseltti. 
CAFER AYDIN 3 MAÇTA 0 PUAN
Cafer Aydın yönetiminde Zonguldakspor,  Akhisarspor’a 0-1,  Pendikspor’a 3-2 ve Uşakspor’a da 0-1 yenilerek ilk 3 maçta 3 yenilgi ile puan yüzü görememişti. 
ŞENOL DEMİR 4 MAÇTA 10 PUAN 
Şenol Demir yönetiminde Zonguldakspor, Kırşehir Belediyespor  0-2,  Nazilli Belediyespor 1-0, Ankara Demirspor 2-2 ve Eskişehirspor maçından ise 3-1 galip ayrılarak 4 maçta 10 puan topladı.  
 Cafer Aydın ile 0 puan çeken Zonguldakspor,  Şenol Demir ile yenilgi yüzü görmezken, 4 maçta topladığı 10 puanla 5. Sıraya kadar yükseldi.
Haber: Ayşe İslamoğlu