TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, 15. Hafta maçında Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde Fener Sentetik sahada gerçekleştiren antrenmanda futbolcular, çalışmaya ısınma hareketleri ile başladı. Ardından ise  fizik kondisyon  çalışması gerçekleştiren futbolcular daha sonra yarı sahada çift kale maç gerçekleştirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda futbolcuların Bucaspor maçına oldukça motive olduğu görüldü.

Öte yandan 12. hafta maçında deplasmanda Amedspor maçında sakatlanan kaptan Sinan Ören,  bugün gerçekleştirilen idmanda yer alırken, takımdan ayrı çalıştı.

Zonguldakspor Teknik direktörü Şenol Demir yapılan antrenman öncesinde Bucaspor maçı başta olmak üzere puan cetveri ve sakatlar hakkında konuştu.

“4 MAÇI NASIL KAZANDIYSAK, TEKRARDAN SERİYİ YAKALAMAMIZ GEREKİYOR”

Demir, “Puan durumunda herkes birbirine çok yakın. Alınacak bir galibiyetle takımlar başka bir boyuta gelebiliyorlar. Çok karamsar olacak durum yok. Ama bakarsanız şu an kırmızıçizginin içerisindeyiz. Geldiğimizde 0 puan vardı. 4 müsabakayı nasıl kazandıysak, o seriyi tekrar yakalamamız gerekiyor. Yakalayacakta kapasitemiz var. Çocuklar iyi çalışıyorlar. Bunun karşılığını Bucaspor maçıyla beraber alacağız. Buca’dan puan ya da puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerine yer erdi. 

“BİZİM GRUP’TA KOLAY MAÇ YOK”

Demir, “Bucaspor ile geçtiğimiz sene aynı gruptaydık. Çok fazla kadro değişikliği yok. Geçen yıl ki kadrolarını koruyarak yola devam eden bir takım. İyi bir takım. Bir planımız var. İnşallah o planı ortaya koyacağız. Zor bir müsabaka ama bizim grupta kolay maç yok. 5 müsabaka kaldı. Hepsi birbirinden değerli ve hepsi birbirinden zor. Alabildiğimiz en fazla puanı alarak devre arasına biraz daha rahat girmek istiyoruz.” dedi.

DEMİR, SAKATLAR HAKKINDA KONUŞTU

Demir, takımda sakatlığı bulunan futbolcuların son durumları ile ilgili, “Sinan döndü, kendi programına devam ediyor. Sonraki hafta arkadaşları ile birlikte çalışmalarına başlayacak. Fatih başladı. Bu bizim için sevindirici. Eyüp başladı. Sakatlığını hemen hemen atlattı gibi. Tuğrul’un da adalesinde yırtık vardı. Bugün takımla beraber çalışacak.  Berat’ta bugün itibariyle geldi. Yarın takıma girmese bile çalışma yapacak. Şahin Ali kaldı bir tek. Onun sakatlığı biraz daha ciddi. Umarım kısa zamanda aramıza katılır.” dedi