Demir, Kazanmamız gereken maçı berabere bitirdik,
 “Katkı değil zarar verdiler" 
TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor’da teknik direktör Şenol Demir, Tarsus İdmanyurduspor ile 0-0 berabere kaldıkları müsabaka başta olmak üzere ilk yarının son maçında deplasmanda oynayacakları Isparta 32 spor maçı hakkında konuştu. 
Tarsus İdmanyurduspor karşısında yüzde yüz galibiyeti kaçırdıklarını belirten Demir,  oyuna giren ve takıma katkı yerine zarar veren Şahinali, Ercüment, Berat ve Atilla’ya tepki gösterdi.  
Öte yandan Demir, iç sahada en iyi oyunu Tarsus İdmanyurduspor karşısında ortaya koyduklarını belirtirken, “iç saha performansımızda en iyi oyunumuz buydu. Kazandığımız Eskişehir olsun, Konya olsun Nazilli olsun iç saha maçında bana göre hepsinden daha iyi bir oyun ortaya koyduk.”dedi. 
Demir, ilk yarının son maçında deplasmanda oynayacakları Isparta 32 Spor maçında en iyi sonucu alarak devreye moralli girmek istediklerini ifade etti.  


BERABERLİĞE ÇOK ÜZÜLDÜM
Tarsus İdmanyurduspor ile oynanan ve 0-0 berabere kaldıkları müsabakayı kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirten Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir, “ Tarsus İdmanyurduspor karşısında aldığımız beraberliğe ben üzüldüm. Bu oyunun karşılığı 3 puan olması gerekti. Oyuncularımın verdiği mücadeleye çok üzüldüm.”dedi. 


EN İYİ OYUNUMUZU OYNADIK
Şuana kadar iç sahada oynanan en iyi futbolcu Tarsusu İdmanyurduspor karşısında gösterdiklerini belirten Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir, “ Özellikle çok kaliteli bir takıma rağmen, bana göre iç saha performansımızda en iyi oyunumuz buydu. Kazandığımız Eskişehir olsun, Konya olsun Nazilli olsun iç saha maçında bana göre hepsinden daha iyi bir oyun ortaya koydular. Ben çocukların ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.”dedi


KATKI YERİNE ZARAR VERDİLER
Oyuna giren oyuncuların katkı vermesi gerektiği yerde zarar verdiğini belirten Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir, “70-75  dakika boyunca sahanın hakimi bizdik. Dahaki oyuncu değişikliğine kadar diyelim. Her zaman ki gibi oyuncu değişikliği yaptık. Soktuğumuz oyuncularımız bize katkı sağlayacağı yerde bize zarar verdi. Dolasıyla son 10 dakikada rakibe daha çok pozisyon verme konusu ister istemez oluştu. Özellikle ben son 10 dakika için oyuncularımı teşekkür ediyorum. O kadar eksik kalmalarına rağmen ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Ama yapılan mücadeleye baktığımız da yüzde yüz kazanabileceğimiz bir maçı berabere bitirdik. Son 10 dakika baktığımızda 1 puan iyi görülüyor ama maçın 70-75  dakikalık diliminde yüzde yüz galibiyeti kaçıran bizdik.”dedi  


İYİ BİR SONUÇ ALARAK DEVREYE MORALLİ GİRMEK İSTİYORUZ
İlk yarının son maçında deplasmanda oynayacakları Isparta 32 Spor maçı hakkında da konuşan ZonguldaKspor teknik direktörü Şenol Demir, “Önümüzde ilk devrenin son maçı olan Isparta 32 spor maçı var. Onlarda genç ve iyi takım, iç sahada performansları iyi özellikle ligin en az gol yiyen ikinci takım. Tam 11 gol yemişler. Zor bir müsabaka bizi bekliyor, ama hiçbir maçta kolay değil.  İnşallah deplasmanda iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. İlk yarının son maçında iyi bir sonuç alarak devreye moralli girmek istiyoruz. İnşallah bunu da başarırız.”dedi.