** TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da Teknik Direktörü Şenol Demir, 2022-2023 sezonunda çok zor bir gruba düştükleri belirtti. 
Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, TFF 2. Lig kura çekiminde zor bir gruba düştüklerini belirtirken, Kırmızı Grup’ta işlerinin oldukça zor olduğunu söyledi. 
“ZOR BİR LİG BİZİ BEKLİYOR”
Zor bir lig kendilerini beklediğini belirten Demir, “Herkes grubun ne kadar zor olduğunu gördü. İyi takımlardan oluşan bir gruba düştük. Zor bir lig bizi bekliyor. Bizde ortada herhangi bir şey yok. İşimiz zor. Bunun farkındayız. Beklemedeyiz.” dedi.
“TRANSFER ŞART”
Lig’de işlerinin zora girmemesi adına transfer yapmak zorunda olduklarını belirten Demir; “İçerideki oyuncularımızı ilk olarak tutalım üzerine de 4-5 tane kaliteli takviye yapabilirsek o zaman bizim için daha iyi olabilir. Ama yapmazsak bizim için sıkıntılı olacak. Transferleri yapmak zorundayız. Yapmazsak kötü günler bizi bekliyor olacak. Öyle görünüyor.”ded
“YÜZDE 100 DAHA ZORLU EKİPLER VAR”
Demir, “Geçtiğimiz sezona göre yüzde 100 daha zorlu bir sezon geçecek. Geçen seneki takımlardan daha iyi takımlar. Gerekli takviyeleri yapmazsak sıkıntılı duruma düşebiliriz. Sıkıntılı bir dönem bizi bekliyor olabilir. Bu grubun açıklaması bu.” Dedi
Haber: Selçuk KOÇAKLI