Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig  B Grubu’nda mücadele eden Çatalağzı Demirpor’da yönetim tecrübeli teknik adam Oğuzhan Gürsoy ile anlaştı. 
Çatalağzı Demirspor ile anlaşır anlaşmaz takımla birlikte çalışmalara başlayan tecrübeli teknik adam Oğuzhan Gürsoy, ikinci yarının ilk maçında Pazar günü sahalarında oynayacakları İstasyon Gemicilerspor maçından mutlak 3 puanla ayrılarak ikinci yarıya galibiyet ile başlamak istediklerini söyledi. 
Çatalağzı Demirspor ile anlaşmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Oğuzhan Gürsoy,"Mazisi başarılarla dolu  köklü bir takım olan Çatalağzı Demir Spor da Antrenör olarak görev almak benim için büyük bir gururdur “ifadelerine yer verdi.  
Tecrübeli teknik adam  Oğuzhan Gürsoy ayrıca Pazar günü  Çatalağzı’nda 13.30 da oynanacak İstasyon Gemiciler maçı hakkında da konuştu.  Gürsoy: “İstasyon Gemiciler maçı için hazırlandıklarını ve maçtan galip gelerek ligde iyi bir çıkış yapmak istediklerini bunun için Çatalağzı Demirspor taraftarlarını pazar günü takımımızı desteklemeleri için  maça davet ediyoruz.”dedi 
Öte yandan Çatalağzı Demirspor ligde 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile topladı 7 puanla ilk devreyi 5. sırada tamamladı.