Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, 2022-2023 sezonu öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.  
Eflatun-Beyazlı yönetim, geçen sezon Silivrispor’da şampiyonluk yaşayan 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Deniz Bağlan ile anlaşarak kadrosuna kattı.  
26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Deniz Bağlan ile anlaştıklarını kulübün sosyal medya hesabından duyuran  Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü şu ifadelere yer verdi: "Takımımız 3. ligde Sultanbeyli, Silivrispor, Çatalcaspor ve Tokatspor formaları ile 123 maça çıkan, geçen sezon ise takımımızın da yer aldığı grupta Silivrispor forması ile şampiyonluk yaşayan 26 yaşındaki kanat oyuncusu Deniz Bağlan’ı renklerine bağladı. Deniz Bağlan’a Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında  başarılı bir sezon diliyoruz.”denildi 
DENİZ BAĞLAN KİMDİR
İstanbul doğumlu olan 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Deniz Bağlan, kariyerinde Elaziğspor U21, Avcılar Belediyespor,  Çatakaspor,  Sultanbeyli Belediyespor,  Tokatspor ve son olarak ta Silivrispor’da forma giydi.  
Tecrübeli futbolcu Deniz Bağlan, 3.Lig 2. Grup’ta 76 maç 3 gol, 3.Lig 1. Grup’ta 38 maç 2 gol, Türkiye Kupası 5 maç, 3.Lig 4 Grup’ta 3 maç, 3.Lig  Play-off 2 maç ve BAL Play-off’ta olm ak üzere 126 maçta forma giyerken, 6 gole de imza attı.
Haber: Selçuk KOÇAKLI