Zonguldak derbisinde Kdz. Ereğli Belediyespor deplasmanda 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 10 kişi kalmasına rağmen 75’de Sinan Uzun Penaltı ve 77’de ise Enes Aydoğan’ın attığı gollerle Devrek Belediyespor’u 1-2 mağlup etti. 
Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup'ta ligin 5. haftasında Devrek Belediyespor ile Kdz. Ereğli Belediyespor Zonguldak derbisinde karşı karşıya geldi. 
Devrek İlçe Stadı’nda oynanan ve hakem Hakan Tezcan’ın yönettiği derbi maçında Kdz. Ereğli Belediyespor deplasmanda 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 10 kişi kalmasına rağmen Devrek Belediyespor’u 1-2 mağlup etti.   
Konuk ekip Kdz. Ereğli Belediyespor’a 3 puanı getiren golleri 75’de Sinan Uzun Penaltı ve 77’de ise Enes Aydoğan’dan geldi. Ev sahibi Devrek Belediyespor’un tek sayısını ise 6. Dakikada  Kerem Aydın kaydetti. 
Bu sonuçla Kdz. Ereğli Belediyespor aldığı bu önemli galibiyetle  7 olan puanını 10’a çıkartırken 3. sırasındaki yerini korudu. Devrek Belediyespor ise aldığı yenilgi sonrasında 5 puanda kalırken, şampiyonluk şansını yitirdi.  
Öte yandan derbi maçını Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık birlikte izledi. Maçın ardından Başkan Bozkurt, Başkan Posbıyık’a aldıkları galibiyetten ötürü tebrik etti.