Zonguldak Kömürspor, 8’inci hafta Kozlu Belediyespor maçına kadar puan kaybı yaşamak istemiyor. Kırmızı-lacivertli takımda herkes, derbi maçı öncesi oynanacak 3 maçta 9 puan hedefliyor. Yeni bir seri için ilk hedef hafta sonu oynanacak Gebzespor karşılaması…

 

************

 

Zonguldak Kömürspor, camiasına ve taraftarına 4’üncü hafta alınan Kestel Belediyerspor yenilgisini unutturmak için hafta sonu Gebzespor ile karşı karşıya gelecek. 27 Ekim Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda ki maç öncesi Bakacakkadı’da yaptığı 5 günlük kampı dün itibariyle bitiren kırmızı-lacivertli takım, 1 günlük molanın ardından bugün çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

İlk 3 hafta aldığı 9 puanla liderliğe kadar yükselen ancak Bursa’da yaşadığı yenilgi nedeniyle 3’üncü sıraya gerileyen Zonguldak Kömürspor,  hafta sonu oynayacakları Gebze maçıyla yeni bir seri yakalamak istiyor.

Ayrıca 8’inci hafta Zonguldak Derbisinde karşılaşacakları Kozlu Belediyespor maçına puan kaybı yaşamak istemeyen kırmızı-lacivertli takım, bu maça kadar olan periyotta 9 puan hedefliyor. 

KRİTİK VİRAJ

Kırmızı-lacivertli takımda futbolcular ve teknik heyet bu hedef doğrultusunda yoluna devam etmek istiyor. Ancak Zonguldak Kömürspor, kendi sahasında başlayan Gebzespor maçıyla birbirinden zorlu karşılaşmalar oynayacak. 5’inci hafta Gebzespor’u konuk edecek Zonguldak Kömürspor 6’ncı hafta deplasmanda Sultangazispor ile kozlarını paylaşacak. 7’inci hafta ise, grubun bir başka iddialı takımı Çatalcaspor’u sahasında konuk edecek kırmızı-lacivertli takım bu maçla birlikte geçtiğimiz yıldan kalan 4 maçlık seyircisiz oynanama cezasını bitirecek. Ve ardından Zonguldak derbisinde rakip Kozlu Belediyespor olacak. Şampiyonluk hedefi olan iki takımda 8’inci haftada zorlu bir sınavdan geçecek.

 

“İç sahada puan kaybetme lüksümüz yok”

 

Derbi maçına kadar 9 puan hedeflediklerini söyleyen Zonguldak Kömürspor’un deneyimli çalıştırıcısı Cahit Terzi, Gebzespor maçıyla ilgili, “İç sahada puan kaybetme lüksümüz yok. Bu nedenle Gebzespor karşısına kazanmak için çıkacağız” dedi.

 

*******

Bölgesel Amatör Lig takımı Zonguldak Kömürspor, Gebzespor maçıyla yara saracak. Son lig maçında Kestel Belediyespor’a kaybeden Zonguldak Kömürspor, Gebzespor maçında galibiyet hedefliyor. Takımın deneyimli çalıştırıcısı Cahit Terzi, Gebzespor karşılaşmasını çok önemsediklerini söyledi. Terzi, zor bir maç olacağını belirterek, “Bizim adımıza önemli bir karşılaşma olacak. İç sahada puan kaybetme lüksümüz yok. Sahamıza Gebzespor karşısına kazanmak için çıkacağız. Kestel Belediyespor yenilgisiyle üzdüğümüz camiamızı ve taraftarımızı Gebzespor galibiyetiyle sevindirmek istiyoruz. Tekrar çıkış yakalayıp play-off hedefimiz doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. Ayrıca Kozlu Belediyespor maçına kadar olan periyodu da kayıpsız atlatmak ve derbiye moralli çıkmayı arzuluyoruz” dedi.