Ligin 5’inci hafta maçında Pazar günü saat 14:00’da Devrek İlçe Stadı’nda Devrek Belediyespor ile Kdz. Ereğli Belediyespor karşılaşacak. Her iki takımda hazırlıklarını sürdürüyor.
Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz  Devrek Belediyespor ile Kdz. Ereğli Belediyespor ligin 5’nci hafta maçında derbi maçında karşı karşıya gelecek.  
Ligde 7 puanla 3’üncü sırada  bulunan Kdz. Ereğli Belediyespor ile 5 puanla 4’üncü sırada yer alan Devrek Belediyespor, Pazar günü karşı karşıya gelecek. Bu önemli derbi mücadelesi  Devrek İlçe Stadı’nda saat 14.00'da başlayacak.  
Konuk ekip Ereğli Belediyespor, 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgiyle 7 puan topladı. Eflatun-Beyazlı ekip rakip filelere 10 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü. 
Ev sahibi Devrek Belediyespor ise 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik alırken yenilgi yüzü henüz görmezken, topladığı 5 puanla 4’üncü sırada yer  alıyor. Kırmız-Beyazlı ekip rakip filelere 2 gol atarken, kalesinde ise 1 gol gördü. 
SAVAŞ DEMİRAL BEYİN YIKIYOR
Devrek Belediyespor ligde henüz yenilgi ile tanışmazken, kendi saha ve seyircisi önünde derbi maçında Kdz. Ereğli Belediyespor’u yenerek hem yenilmezlik unvanını sürdürmek istiyor hem de şampiyonluk şansını sürdürmek istiyor.  Bu önemli maç öncesinde Devrek Belediyespor, hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Devrek İlçe tesislerinde gerçekleştirilen idmanda Kırmızı-Beyazlı futbolcular teknik adam Savaş Demiral yönetiminde idmana ısınma hareketleri sonrasında  pas ve top kapma çalışması yaptı. Futbolcular, çalışmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Yapılan antrenmanda teknik adam Savaş Demiral futbolcularına derbi maçının önemini anlatırken, ‘’şampiyonluğa giden yolda Kdz. Ereğli Belediyespor maçını kazanmaktan geçer’’. Bu müsabakayı kazanmaktan başka çare olmadığını oyuncularına tek tek anlatarak beyin yıkamaya devam ediyor. Kırmız-Beyazlı ekip yarın yapacağı idmanla derbi hazırlıklarını sürdürecek.    
ERHAN KOÇ FİNAL MAÇI OLACAK
Kdz. Ereğli Belediyespor, Pazar günü Devrek Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı derbinin hazırlıklarını sürdürdü. Alaplı İlçe Stadı’nda teknik adam Erhan Koç yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. İdman, yarı sahada yapılan çift kale maç ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Koç, ‘’ Diğer maçlar olduğu gibi bu maçta bizim için final. Zor bir maç olacak. Ancak deplasmanda Devrek Belediyespor’u yenerek şampiyonluk şansımızı sürdürmemiz gerek.’’ diyerek oyuncularına derbi maçının ne kadar önemli olduğunun vurgusunu yaptı.  Eflatun- beyazlı ekip yarın yapacağı çalışma ile Devrek Belediyespor maçı hazırlıklarına devam edecek.