Zonguldak Kömürspor, Sivas Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı 

DERSİMİZ SİVAS 

Kocaeli Birlikspor yenilgisiyle demorilize olan Zonguldak Kömürspor,  grubun bir başka güçlü takımı Sivas Belediyespor’u sahasında konuk edecek.  Bu zorlu maçın hazırlıklarına başlayan kırmızı-lacivertli takımda hedef mutlak galibiyet olarak belirlendi. 

************* 

Zonguldak Kömürspor Kocaeli Birlikspor yenilgisini bir kenara bırakıp fabrika ayarına döndü.   Hafta sonu karşılaşacağı Sivas Belediyespor maçı için çalışmalara başlayan Kırmızı-lacivertli takım, yenilginin izlerini silmeye çalışıyor. Şenol Demir yönetiminde Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda haftanın ilk çalışmasını yapan Zonguldak Kömürspor’da morallerin bozuk olduğu gözlendi. Isınma koşuları ile başlayan çalışma yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. Kırmızı-lacivertli takımın hocası Şenol Demir, ilk idmanda oyuncuları ile kısa bir toplantı yaptı. Kocaeli Birlikspor maçını unutmalarını isteyen Demir, tamamen Sivas Belediyespor’a ve galibiyete odaklanmaları gerektiğini belirtti.

 ********************************************************************************* 

Kırmızı-lacivertlilerin hocası Demir, mutlak kazanmaları gerektiğini işte bu sözle özetledi; 

SİVAS’TA GELSE FENERBAHÇE’DE GELSE KAZANMAK ZORUNDAYIZ 

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, 3 maçtır kazanamadıklarını hatırlatarak, Sivas maçının önemine değindi.  kötü gidişata ‘dur’ demeleri gerektiğini söyleyen Demir, “Sivas’da gelse, Fenerbahçe’de gelse, başka bir takımda gelse kazanmaktan başka alternatifimiz yok” şeklinde yorum yaptı. 

************************** 

Zonguldak Kömürspor  Teknik Direktörü Şenol Demir dünkü idmanda açıklamalarda bulundu. Kocaeli Birlikspor maçını geride bıraktıklarını söyleyen Demir, hafta sonu konuk edecekleri Sivas Belediyespor’u yenmekten başka çarelerinin olmadığını belirtti.

“KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK”

Sivas maçını mutlaka kazanmaları gerektiğinin altını çizen Şenol Demir, “Kocaeli maçını geride bırakmak zorundayız. Önümüzde Sivas Belediyespor maçı var. Sivas da iyi bir ekip. Kazanmaktan başka bir çaremizin olmadığı müsabaka. 3 müsabakadır maç kazanamıyoruz. Sivas’da gelse, Fenerbahçe’de gelse, başka bir takımda gelse kazanmaktan başka alternatifimiz yok. Ona yönelik çalışmalarımız  başladı . Sivas maçını kazanmaya odaklandık”  dedi.

“FUTBOLCULARIMIN PERFORMANSLARINDAN MEMNUNUM”

 Kocaeli’nde son yarım saat  iyi mücadele ettiklerini söyleyen Demir, “Kazanmak için çocuklar ellerinden gelen gayreti gösterdiler ancak olmadı. Zemin sıkıntılıydı. Onur ve Turan’ın oyununu zemin etkiledi. Onların da etkilenmesi nedeniyle böyle bir sonuç ortaya çıktı. Onların sahası değildi. Anıl son 5 dakika maçta yer aldı ancak bu süre onun performansını değerlendirmek adına yeterli değil. Görev verdik bu maçta, görevini yerine getirmeye çalıştı. Daha yeni gelmiş, kimseyi tanımıyor ama zamanla olacak. Ben çocukların performanslarından memnunum. Özellikle son yarım saatlik bölümde tamamen rakibin sahasında oynanan bir oyun ortaya koyduk. Pozisyonlarımızda var. Direkten dönen topumuz vardı, Sefa’nın sayılmayan golü var ofsayt kararıyla. Görüntüleri izledim ofsayt değil gibi. Çocuklar skoru yakalamak için zorladılar, istediler” dedi.

 ************************************************************************

 Akal’dan örnek davranış 

Eski Süper Lig hakemi Serkan Akal, tüm esnaflara örnek olacak bir davranışa imza attı. Şimdilerde ticaretle uğraşan eski hakem, düzenlediği kampanya ile  spor mağazasında belli dönemler arasında sattığı  Kömürspor ürünlerinin yüzde 20’si karşılığındaki 362 TL’yi kaptan Mert’e teslim etti. 

******************** 

Zonguldak’ı uzun yıllar Süper Lig’de temsil eden eski klasman hakemi Serkan Akal’dan Zonguldak Kömürspor’a destek…  Hakemlik mesleğini bıraktıktan sonra ticarete atılan ve Şanspor adlı spor mağazası açan Akal,  Zonguldak Kömürspor’a maddi destek sağlamak adına kampanya başlatmıştı.

20 Kasım 2016 tarihi ile 31 Aralık 2016 tarihleri  arasında Mağazasında  satılan ürünlerin yüzde 20’sini kulübe aktaracağını açıklayan Serkan Akal, kampanyanın sona ermesinin ardından desteğini yaptı.  Dünkü idmanı ziyaret eden Akal, kampanya dahilinde  sattığı Zonguldak Kömürspor taraftar ürünlerinin yüzde 20’si olan 362 lirayı kaptan Mert ve Selçuk’a teslim etti.