Kaptan Suat, son dakika yenen golün kendilerine ders olduğunu söyledi

DERSİMİZİ ALDIK

Son dakika golüyle şok bir yenilgi aldıkları İstanbulspor maçından dersler çıkardıklarını söyleyen Kırmızı-lacivertlilerin kaptanı Suat Kerçin, tamamen Büyükçekmece Tepecikespor’a yoğunlaştıklarını ve maçtan 3 puanla ayrılacaklarını belirtti.

 **************

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Suat Kerçin, son dakika yedikleri golle kendi sahalarında mağlup oldukları İstanbulspor maçını değerlendirdi. İyi mücadele ettikleri ve iyi futbol oynadıkları için yenilgiden dolayı üzgün olduklarını ancak takımda moral bozukluğu olmadığını belirten Suat, Büyükçekmece maçından 3 puan hedeflediklerini söyledi.

“TAMAMEN TEPECİK MAÇINA YOĞUNLAŞTIK”

İstanbulspor maçında istemedikleri bir sonuç aldıklarını söyleyen kaptan Suat, “Kazanmak adına elimizden geleni yaptık. Çok arzulu ve istekli oynadığımız bir maçtı. Gerçekten  İyi futbolu oynadık ve bu nedenle takım arkadaşlarımın keyfi yerinde. Takım olarak bir moral bozukluğumuz yok. Çünkü biz istediklerimizi sahaya yansıttık. 90’ıncı dakika da bir çok şanssız bir gol yedik. Yediğimiz golün dersini çıkarak yolumuza devam edeceğiz. Bu hafta çok önemli bir Tepecikspor maçı var. Ayrıca bu hafta 3 tane maç yapacağız ve ikisi deplasmanda olacak. Şimdi tamamen Tepecik maçına yoğunlaştık. Oradan 3 puanla dönmek istiyoruz. O yüzden de idmanlarımızı sentetik saha da sürdürmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.