Türkiye Erkekler Voleybol Birinci Lig’de mücadele eden ve Zonguldaklı iş insanı Hakan Hekimoğlu’nun sahibi olduğu Hekimoğlu Global Connect Travel Bursa Voleybol Kulübü, geçtiğimiz ay Ankara’da gerçekleştirilen final maçlarına katılmış ve hedefi olan Efeler Ligi’nin kapısından dönmüştü. 
Hekimoğlu Global Connect Travel Bursa Voleybol takımı sahibi olan Zonguldaklı Hakan Hekimoğlu, gelecek sezon kulübün Zonguldak adına yarışacağını ve bu konuda girişimlerde bulunacaklarını açıklamış ve bu açıklama ise Zonguldak’ta heyecan yaratmıştı.
Hekimoğlu Global Connect Travel Bursa Voleybol takımının Zonguldak takımı olması adına İş insanı Hakan Hekimoğlu, Hekimoğlu Global Connect Travel Bursa Voleybol Kulüp Başkanı Kadir Dağ, takım menajeri Hakan Çatal ve Kulüp Yöneticisi Kanat Tan Zonguldak’a gelerek Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ederek kulüp hakkında bilgi verdiler.  
Ancak bu ziyaret sonrasında ise Hekimoğlu Global Connect Travel Bursa Voleybol takımı Yöneticisi olan Zonguldaklı Kanat Tan, sosyal medya hesabından açıklama yaparak “Vali Mustafa Tutulmaz ile yapılan görüşmeler ışığında destek  ortamı bulamadık.”larını söyledi.  
Hekimoğlu Global Connect Travel Bursa Voleybol takımı Yöneticisi olan Zonguldaklı Kanat Tan’ın yapmış olduğu açıklama şu şekilde: “Kamuoyuna Duyurulur.  Biz memleket sevdalısı, ailelerimizin yaşadığı, mezarlarımızın burada olduğu insanlarız.  Birileri çıkmış, hiç bir menfaat olmadan reklam peşinde olmadan Zonguldak adına ekonomik, spor ve kültürel anlamda özellikle gençlere spor sunmak için mücadele ediyor. Bu memleket her şey en iyisi hak ediyor. 
Dün yapılan Vali bey ile görüşmeler ışığında destek  ortamı bulamadık. Bu koşullar altında tek bir kişinin sponsor olmadan Zonguldak için şartları ne kadar zorlasa da üzülerek takımı getirmesi mümkün değil. Bu arada bize sıcak ilgi gösteren, yardımcı olan sayın valimize teşekkürler. 
O kadar holding, enerji vs devleri var iken, Voleybolda çok büyük bütçeler olmamasına rağmen, sonuç olarak; en acısı büyük olasılık anlaşma sağlanmış olup Efeler liginde yani Süper lig bir takımın isim hakkı satın alınmış iken. Yeni sezonda Zonguldak ulusal ve Tv yayınlarında Süper ligde yarışacak ortamı Avrupa kupalarına hedeflemiş bir takım yaratılacak iken. Yine Zonguldak kaybetti.  Biz yine Zonguldak çocuğuyuz.”dedi.
Haber: Selçuk KOÇAKLI