Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor, ligin 35. hafta maçında yarın saat 15.00’da Devrek İlçe Stadı’nda şampiyon Manisa FK ile karşı karşıya gelecek. 
Ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldakspor, Şampiyon Manisa FK karşısına mutlak puan ve puanlar için sahaya çıkacak.
Bu önemli maç öncesinde kırmızı- Lacivertli temsilcimiz Zonguldaksporlu futbolcular,  bugün fener sentetik sahada teknik adam Barış Şeref nezaretinde yaptığı ter idmanı sonrasında hazırlıklarını tamamlayarak maç saatine kadar kendi tesislerinde kampa girdi.   


PUANLAR 32-79


Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor ligde oynadığı 32 maçta 7 galibiyet, 11 beraberlik ve 14 yenilgi ile 32 puanla 11. sırada yer alıyor. Ayrıca Kırmızı lacivertli temsilcimiz kalesinde 44 gol görürken, rakip filelere ise 29 gol kaydetti.
Şampiyon Manisa FK  ise ligde oynadığı 33 maçta 23 galibiyet, 10 beraberlik ile 79 puanla 1. sırada yer alıyor. Ayrıca Şampiyon kalesinde 22 gol görürken, rakip filelere ise 78 gol kaydetti. 


MÜSABAKAYI  BAŞKAN YÖNETECEK 


Zonguldakspor- Manisa FK karşılaşmasını İstanbul Klasman Hakemi Bayram Başkan yönetecek. Başkan’ın yardımcılıklarını ise İstanbul Klasman Yardımcı Hakemi Süleyman Yavaşoğlu ve Ozan Burak Akduman görev alacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise İstanbul Klasman Hakemi Burak Taşkınsoy görev yapacak.