Bölgesel Amatör Lig (BAL) Baraj maçında Devrek Belediyespor, Gelikspor’u 1-0 yenerek yeniden BAL'a yükseldi. Devrek Belediyespor’a BAL’ı getiren golü ise 108. dakikada penaltıdan Kerem Aydın’dan geldi.  
Bölgesel Amatör Lig (BAL) Baraj maçında Devrek Belediyespor ile Gelikspor karşılaştı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanan ve iki takım taraftarının da ilgi gösterdiği karşılaşmanın normal süresi 0-0 biterken, karşılaşma uzatmalara gitti. 
İlk uzatma dakikası 0-0 sonuçlanan maçın ikinci uzatma dakikasında  Devrek Belediyespor, maçın 108. dakikadasın da  Kerem  Aydın'ın penaltıdan attığı golle Gelikspor karşısında 1-0 öne geçti. 
Maçta kalan dakikalarda başka gol olamayınca Devrek Belediyespor, Gelikspor'u 1-0 yenerek yeniden Bölgesel Amatör Lig'e yükselirken Gelikspor ise Deplasmanlı Süper Amatör Ligde kaldı.
Alınan galibiyet ve yeniden BAL'a yükselen Devrek Belediyesporlu futbolcular maçın ardından Devrek Belediye ve Kulüp Başkanı Çetin Bozkurt ve  taraftarı ile birlikte büyük mutluluk yaşadı. 
Öte yandan Kırmızı-beyazlı ekip aldığı bu galibiyetle Kdz. Ereğli Belediyespor ve Kozlu Belediyespor’un ardından 2022-2023 futbol sezonunda Zonguldak’ı 3. takım olarak BAL’da yeniden temsil edecek.  
Heber:Selçuk Koçaklı