BAL’da Zonguldak Derbisinde Devrek Belediyespor sahasında konuk ettiği Kilimli Belediyespor’u 5-2 mağlup etti.
Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz Devrek Belediyespor ile Kilimli Belediyespor Zonguldak derbisinde ligin 7. haftasında karşı karşıya geldi. 
Oğuzhan Demir, Mete Topçu ve Hasan Erdoğan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Devrek Belediyespor 10 kişi kalan Kilimli Belediyespor’u 5-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. 
Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta Devrek Belediyespor deplasmanda ligin güçlü ekibi Çilimli Belediyespor’u 5-3 yenerken, Kilimli Belediyespor ise sahasında Bakırköyspor ile 1-1 berabere kalmıştı.
Devrek Belediyespor’da Savaş Demiral’ın görevi bırakması sonrasında takımın başına geçen teknik adam İlhan Özer, deplasmanda Çilimli Belediyespor’u 5-3, evinde ise Kilimli Belediyespor’u da 5-2 yenmeyi başardı. Özer’li Devrek Belediyespor son iki maçta 6 puan alırken, rakip filelere ise tam 10 atmayı başardı. 
Kilimli Belediyespor ise Faruk Bahadır yönetiminde galibiyet yüzü görmezken, Harun Aydoslu yönetiminde de henüz galibiyetle tanışamadı. 
Devrek Belediyespor’a 3 puanı getiren golleri 41’de Görkem Andaç, 53 ve 83’de Emre Uyanık, 58’de Atakan Heybetli, 66’daı Kadir Bekmezci kaydetti.
Kilimli Belediyespor’un golleri ise, 46’da dakikada Rıdvan Dilli, 71’nde Mahmut Dalğıç’tan geldi.
Devrek Belediyespor aldığı bu önemli galibiyet sonrasında puanını 8 olan puanını 11’e çıkartırken, 4. Sırasındaki yerini korudu. 
Kilimli Belediyespor ise aldığı yenilgi sonrasında 3 puanda kalırken 8. Sıradan ligin 9. Sırasına düştü.