Zonguldakspor, Bucaspor maçı hazırlıklarını bugün Devrek İlçe Stadı’nda gerçekleştirdi.  
TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor, 15. Hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor maçı hazırlıklarına Devrek İlçe Stadı’nda devam etti. 
Temsilcimiz Zonguldakspor, 13. Haftayı BAY geçirirken, 14. hafta maçında da BAY geçecek.  Ligde 12 müsabaka oynayan ve  14 puanla 15. sıraya gerileyen Zonguldak spor, bu önemli maç öncesinde günü Devrek’te yaptığı idmanla geçirdi.  
Devrek İlçe Stadı’nda teknik direktör Şenol Demir ve yardımcıları eşlinde bugün ilk idmanını gerçekleştiren Zonguldaksporlu futbolcular, idmana ısınma hareketleri ile başladı. Ardından kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştiren futbolcular daha sonra ise yarı sahada yaptığı çift kale maçla günü tamamladı.  
Devrek SYDV Yurt Müdürü Zafer Can, Zonguldakspor’u ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadelere yer verdi:  "Bugün tesislerimizde Zonguldakspor'umuza hizmet edebilme onurunu yaşadık. Her yerde her zaman En büyük Elmas.’’ 
Temsilcimiz Zonguldakspor, antrenmanı tamamladıktan sonra Zonguldak Merkez’e döndü. Kırmızı-lacivertli ekip yarın itibariyle çalışmalarına Fener Sentetik Saha’da gerçekleştirecek.