Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta sezona Play-Off hedefiyle giren ancak, geride kalan 12 haftada 6 yenilgi alarak hayal kırıklığı yaşatan Kozlu Belediyespor’da hedef, hafta sonu karşılaşacakları Körfez Hereke’yi yenmek.  İstikrarsız bir görüntü çizerek zirvenin epey uzağında kalan yeşil-beyazlılarda Antrenör Bülent Öztürk, beklentilere cevap veremediklerini ve camialarını üzdüklerini söyleyerek en azından ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istediklerini belirti

Bu durumda olmak istemediklerini belirten Öztürk, şartların bunu elverdiğini söyledi. İlk yarıda ki hataları ikinci yarı tekrarlamayacaklarını söyleyen Öztürk, “Zor bir 12 hafta geçirdik. Yine söylüyorum. Kadro darlığı ve bazı imkansızlıklar bizi bu duruma sürükledi. Kendimizi toparlamamız adına hafta sonu karşılaşacağımız Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’u yenmemiz gerek. Rakibi yenerek ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyoruz” dedi.

 

EREN ARSLANYILMAZ

 

 

Kozlu Cumartesi oynayacak

 

Kozlu Belediyespor ilk yarının son maçında deplasmanda Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ile karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu yeşil-beyazlı takımın Körfez Hereke ile oynayacağı 13’üncü hafta maçını 21 Aralık Cumartesi gününe aldı. Saatinde bir değişiklik yapılamayan zorlu maç 13.30’da start alacak.

 

21 ARALIK CUMARTESİ

Saat 13.30-Alettin Kurt: Gebzespor-Kilimli Bld.

Saat 13.30-Hereke: Körfez Hereke-Kozlu Bld.

22 ARALIK PAZAR

Saat 13.30-Sinan Sipahi: Kartepe-İnegöl Gençler

Saat 13.30-Kemal Köksal: Zonguldak-Büyükçemece

Saat 13.30-Kestel İlçe: Kestel Bld.-Çayırovaspor

Saat 14.00-Cebeci: Sultangazi-Yenişehir Bld.

Saat 14.00-Ziya Altınoğlu: Çatalcaspor-İzmit Bld.

 

Hereke mesaisi başladı

Yeşil-beyazlı takım, 16 Aralık Pazartesi günü oynadığı Çatalcaspor karşılaşmanın ardından bir günlük arayla hazırlıklarına başladı. Dün, öğleden önce kendi tesislerinde çalışan yeşil-beyazlıların üst süte alınan yenilgilerin ardından moralsiz oldukları gözlendi.