Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig’de 2022-2023 sezonda şampiyonluk hedefleyen temsilcimiz Zonguldak MFA Spor Kulübü, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Şuana kadar  İç transferde Libora Elif Pars ve Smaçör Defne Eyican ile anlaşan MFA,  dış transferde ise Smaçör Melis Korkmaz, Smaçör Hazal Ubeyli, Pasör Ceren Aldemir, Pasör Sıla Demirtaş sonrasında bugün ise dış transferde 5. transferini ise daha önce Beşiktaş ve en son ise Havran Fatih Belediyespor forması giyen 24 yaşındaki 1.85 boyundaki tecrübeli orta oyuncu Ebru Arkan ile anlaşarak kadrosuna kattı. 

MFA Zonguldak Spor Kulübü ile anlaşan Ebru Arkan daha önceki yıllarda Beşiktaş, THY, Marmara Akademi, Büyükçekmece Voleybol, Çanakkale Belediyespor ve geçtiğimiz sezon Havran Fatih Belediyespor forması giydi.

MFA Zonguldak Spor Kulübü yönetimi, Ebru Arkan ile anlaştıkları ve kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını belirtirken,  ilk sezonunda MFA forması altında başarılarılı bşr sezon geçirmesini temennisinde bulundu.
Haber:Selçuk Koçaklı