Devrek Belediyespor'da Savaş Demiral'ın istifası sonrası kırmızı-beyazlı ekipte teknik adamın kim olacağı merak konusu haline geldi.

Ancak Devrek Belediyespor Kulüp Başkanı Çetin Bozkurt bu konuda net bir açıklama yaptı. Bozkurt, ‘’Özellikle söylüyorum, dışarıdan bir teknik adam almayı asla düşünmüyoruz. Gidebileceğimiz yere kadar bu durumda gitmeyi hedefliyoruz. ‘‘dedi

Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor'da Teknik adam Savaş Demiral’ın istifası sonrasında yeni teknik adamın dışarıdan mı içeriden mi olacağı merak konusu haline geldi.

Devrek Belediyespor Kulüp Başkanı Çetin Bozkurt merak edilen konu ile ilgili net bir açıklama yaptı. Başkan Bozkurt, kesinlikle dışarıdan bir teknik adamla anlaşma sağlamayacaklarını dile getirdi. 

Devrek Belediyespor’un, şampiyonluk şansını da yitirmeleri nedeniyle Savaş Demiral’ın yardımcı antrenörü Özdemir Arslan ve alt yapı hocası Berkant Bülbül’le yola devam etme kararı aldıkları öğrenildi.

DIŞARDAN KESİNLİKLE BİR TEKNİK ADAM ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ

Savaş Demiral’ın istifası sonrasında takımın başına dışardan bir teknik adam getirmeyeceklerini dile getiren Devrek Belediyespor Kulüp Başkanı Çetin Bozkurt, ‘’Teknik adam Savaş Demiral’in istifası sonrasında bu saatten sonra takımın başına dışardan bir teknik adam almayı düşünmüyoruz. Bu saatten sonra Savaş Demiral kadar iyi bir teknik adamda bulamayız. Savaş Demiral her şeyden önemli benim bir ağabeyim. Biz sonuç odaklı bakmıyoruz futbola. Kendisinin de yıpranmasını istemeyiz. Bizim Savaş Demiral hocayı gönderme gibi bir hatimiz olamaz. Ancak bıraksa o bırakır. O da bıraktı. Ve takımın kan değişikliğine gidilmesinin daha doğru olduğunu bize iletti. Özellikle söylüyorum, dışarıdan bir teknik adam almayı asla düşünmüyoruz. Gidebileceğimiz yere kadar bu durumda gitmeyi hedefliyoruz’’ dedi.