Zonguldak İl Futbol Disiplin Kurulu haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. 
Hikmet Yücel başkanlığında toplanan Kurul, 1. Amatör Lig Ereğli B grubunda Balıspor ile Kandilli Belediyespor arasında geçtiğimiz hafta oynanan ve Balıspor’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlanan maçın bitiş düdüğü ile ortalık  savaş alanına dönmüş 10 futbolcu yaralanırken, 3 futbolcuda hastanelik olmuştu. 
OLAYLI MAÇA CEZA YAĞDI... 
Yaşanan bu olayın ardından Hakem ve gözlemci raporlarını inceleyen İl Futbol Disiplin Kurulu, Kandilli Belediyespor'dan 8 kişiye ceza verirken, Balıspor'dan ise sadece Mete Yağız'a ceza verdi. 
8 MAÇ CEZA: Mustafa Arslan, Sinan Gündoğdu
 ve Ömer Sevinç (Kandilli Belediyespor) 
6 MAÇ CEZA: Çağatay Tokgöz ve Barış Çifte
(Kandilli Belediyespor)
3 MAÇ CEZA: Alihan Çilingir (Kandilli Belediyespor) 
2MAÇ CEZA:Ömer Gündoğdu (Kandilli Belediyespor) 
Kandilli Belediyespor yöneticisi Tahsin Erbil’e 150 gün hak mahrumiyeti cezası. 
6 MAÇ CEZA: Mete Yağız (Balıspor) 
DİĞER MAÇLARDA İSE CEZA ALAN FUTBOLCU ANTRENÖR VE YÖNETİCİLER İSE ŞU ŞEKİLDE
1 MAÇ CEZA:0Bayatspor’dan Hasan Can Dilaver, Sücüllü Yalıboyuspor’dan Talha Aydın, Ortacıspor’dan Oğuz Kaan Çetin, İnağzıspor’dan Orhan Tiryaki, Sarayspor’dah Mehmet Polat Toplu. 
2 MAÇ CEZA: Zonguldak Ereğlispor’dan Ali Emre Arslan, Gelikspor’dan Gehmi Yarımbaş, Kdz. Ereğli Genç Yıldızspor’dan Mehmet Cemal Yılmaz ile Taha Dönmez, Kilimli Belediyespor’dan Adem Esat Velioğlu, Ereğli Demirspor’dan Arda Ersoy
3 MAÇ CEZA: Karadonspor’dan Kadircan Yıldız 
5 MAÇ CEZA:Çaydamarspor’dan Ersin Nalbant ile Deniz Arda Kaya, Çaycumaspor’dan Arda Mosmos, Alaplı Belediyespor’dan Mehmet Türkoğlu, Ereğli Göztepespor’dan Recep Demirezen ile Metehan Arasoğlu.
Haber:Selçuk Koçaklı