**Zonguldaklı Milli Antrenörler Bekir Kaya ve Bülent Çiçek Zonguldaklı 5 Milli Sporcular ile birlikte 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası 12-16 Mayıs 2022 tarihinde başlayacak olan müsabakalar öncesinde bu sabah Zonguldak'tan ayrılarak İstanbul'a haraket ettiler. 

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 2022 yılı faaliyet programında yer alan 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası 12-16 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. 
Bu önemli Dünya Kupası şampiyonasına ise Zonguldak’tan Milli forma altında 5 sporcu yer alacak. 
7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupasına Zonguldak’tan Zonguldak Kick Boks İl Temsilcisi olan Milli Antrenör Bekir Kaya, Zonguldak Muaythai İl Temsilciliği olan Milli Antrenör Bülent Çiçek, Zonguldaklı Milli sporcular,  İlknur Kabuk 50 Kg Genç Bayanlarda mücadele edecek, Efe Çağan Karadut’ta 57 kg Genç Erkeklerde mücadele edecek. 
Diğer 3 Milli sporcu  Havvanur Velioğlu 42 kg ve Sude Erdoğan’da 46 kg Yıldız Bayanlarda mücadele edecek. Hakan Kolçak’ta 69 kg Yıldız Erkelerde mücadele edecek. 
Dünya Kupası öncesinde 5 Milli Sporcu, Milli Antrenörler Bekir Kaya ve Bülent Çiçek nezaretinde tüm hazırlıklarını tamamladılar ve  hem ülkemizi hemde Zonguldak’a şampiyonluk getirmek için bu sabah saat 07:30'da kentten ayrılarak müsabakaların yapılacağı yer olan İstanbul'a haraket ettiler.
Haber:Selçuk Koçaklı